Euclideslaan 60

Graduate Space Euclideslaan 60

In februari 2017 heeft de stichting GraduateSpace Utrecht haar eerste locatie aangehuurd op Rijnsweerd. Het betreft 850m2 op de begane grond en de 1e verdieping van het pand Euclideslaan 60. Op de begane grond is een cafe-restaurant gevestigd (BarLot) en de rest van de verdieping bestaat uit zelfstandige kantoren (15 werkplekken), vergaderruimte en plek om te zitten en te lunchen. Op de 1e etage is een open space voor 40 werkplekken.

De Euclideslaan 60 is geschikt voor groeibedrijven van 3 tot 10 personen en goed te bereiken met auto en OV, het centraal station is 10 min. met de bus en de bus stopt 3 min. lopen van de locatie. Parkeren op eigen terrein voor bezoekers gratis voor personeel 75 euro/plek/maand.

De ruimte wordt beheerd door de huurders zelf. Deze maken ook onderling afspraken over huisregels en gebruik van de gemeenschappelijk ruimtes en beschikbaar meubilair.

Uitgangspunt is dat werkplekken in de "open space" ca. 100 euro per maand kosten (10m2 BVO per werkplek) en dat werkplekken in de "private offices" ca. 120 euro per maand kosten (5m2 BVO per werkplek). Parkeerplek 75 euro per maand (extra).

  • Prijzen inclusief service kosten, exclusief BTW.
  • Maandelijks bij vooruitbetaling te voldoen, 1 maand borg.
  • Opzegtermijn lopende maand +1
  • Bekijk de gebruiksovereenkomst

Voor meer informatie kan je mailen of bellen met Nils de Witte (0616952566).

Wil je huren, dan kan je de gebruiksovereenkomst downloaden, invullen, tekenen en aan ons mailen.

Tarieven Euclideslaan 60

Barlot Facebook

Barlot Iens