Glaskunst Art

Uniek en uitgebreid aanbod glaskunst art uit Leerdam

Ons unieke en uitgebreide aanbod glaskunst art 

Op zoek naar unieke glaskunst art voor thuis, op kantoor of om cadeau te geven? Hier vindt u allerlei kunstobjecten van glas en kristal. Deze uitgebreide collectie is met zorg en enthousiasme samengesteld door ons toegewijde team. In deze collectie vindt u een breed scala aan glaskunst art, van bekende en gevestigde glaskunstenaars tot veelbelovende beginnende kunstenaars. De collectie wordt continu aangevuld met prachtige objecten, dus u bent gegarandeerd van een doorlopend aanbod met veel nieuwe stukken. 

In onze collectie vindt u prachtige vazen, schalen en andere glaskunst art objecten, zoals wandobjecten en grote beelden, maar ook kleinere objecten van glas. Denk aan waxinelichthouders en glazen sieraden. Ook kunt u bij ons zeker slagen wanneer u kristallen glazen en karaffen zoekt, voor wijn, whisky, champagne en andere smaakbelevingen. Voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid is bij ons iets te vinden! 

Meer over onze collectie glaskunst art

Dagelijks zijn onze glaskunstkenners bezig met het verzamelen van inspiratie en nieuwe stukken voor onze collectie. Ons ervaren team verzamelt objecten van over de hele wereld en we weten precies waar we de mooiste stukken kunnen vinden. Denk aan prachtige items van het wereldberoemde Kosta Boda uit Zweden en kristal van het talent Mats Jonasson.  

Onze huiscollectie: uniek en betaalbaar

We selecteren niet alleen glaskunst art uit verre oorden, maar halen deze ook gewoon uit Leerdam! In onze huiscollectie hebben we speciaal geselecteerde stukken opgenomen die worden gemaakt door de beste meesterglasblazers, geheel in de 250 jaar oude Leerdamse glastraditie. Ons atelier ontwerpt hiernaast stukken in eigen huis en laat deze blazen door de glaskunstenaars in Leerdam. In onze huiscollectie vindt u dan ook betaalbare stukken die veel mensen zullen aanspreken. 

Glaskunst art - KristalGlas Leerdam

Kristal-Glas is de online Glas & Kristalwinkel voor al uw Leerdamse Glaskunst en Kristal. Daarnaast kunt u ons bezoeken in onze galerie te Leerdam. U bent van harte welkom. Glaskunst art van KristalGlas uit Leerdam voor uw persoonlijke collectie staat voor kwaliteit, een uitgebreid aanbod en unieke stukken.

Bestellen in onze webshop is eenvoudig en we leveren snel. We leveren binnen Nederland al binnen twee werkdagen. Voldoet een bestelling onverhoopt niet aan de verwachting? Dat kan gebeuren. We geven u dan ook de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren.

Bezoek onze webwinkel hier voor onze mooie producten!

Glaskunst art van KristalGlas Leerdam

Hoogstraat 45
4141 BB Leerdam 

Bekijk alle glaskunst art in onze webshop.

Glaskunst - Glazen druppel

Glaskunst art glazen druppel

Leerdam Huiscollectie

Glaskunst Unica Marco Lopulalan

Meer over de Leerdamse glastraditie

Leerdam is dé glasstad van Nederland. De glasblazertraditie gaat hier al 250 jaar terug. Van over de hele wereld komen sinds die tijd glaskunstenaars hun kennis en kunde hier opdoen en uitwisselen. Leerdam kent verschillende glasstudio’s waar de mooiste glaskunst art wordt gemaakt volgens de Leerdamse traditie. Kenmerkend hieraan zijn de strakke vormgeving, vele heldere kleuren en het gebruik van transparant glas.  

Kosta Boda uit Zweden 

Onze winkel heeft stukken in het aanbod opgenomen van Kosta Boda, het wereldberoemde Zweedse glaskunsthuis. Kosta Boda staat voor vakmanschap en ongekende beheersing van de glasblaaskunst, en dat is te zien. Van deze Zweedse talenten is tegenwoordig glaskunst art te vinden in musea over de hele wereld - en nu ook bij ons! De stijl van Kosta Boda lijkt op de Leerdamse traditie: kleurrijk, zuiver en strak vormgegeven. We houden de lijntjes met Kosta Bodas kort, waardoor we snel op de hoogte zijn van nieuwe stukken die we aan onze collectie kunnen toevoegen. De mooiste objecten vinden zo hun weg naar ons assortiment. Zo brengen we elk jaar een bezoek aan hun fabriek in Zweden, en hebben we zelfs dagelijks contact. Kosta Boda bestaat overigens al bijna 300 jaar, en is daarmee zelfs ouder dan de Leerdamse glasblaastraditie. Met een object uit deze collectie weet u zeker dat u eeuwenoud vakmanschap in huis haalt. 

Bestel glaskunst art in onze webshop

Bestellen in onze webshop is eenvoudig en we leveren snel. We leveren binnen Nederland al binnen twee werkdagen. En natuurlijk komt het object naar keuze ongeschonden bij u aan. U kunt er overigens ook voor kiezen om de glaskunst art te laten graveren. Kies hierbij voor een persoonlijke boodschap met uw naam bijvoorbeeld. Dit maakt een waardevolle toevoeging wanneer u ervoor kiest om glaskunst cadeau te doen. 

Voldoet een bestelling onverhoopt niet aan de verwachting? Dat kan gebeuren. We geven u dan ook de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. U krijgt uiteraard het gehele aankoopbedrag terug.  

Levering en afhalen

Wij verzenden onze objecten met PostNL gratis naar uw adres. Desgewenst kunnen we wereldwijd leveren! U kunt ook uw glaskunst art bestellen via de webwinkel en deze zelf komen afhalen in Leerdam. Daarbij kunt u gelijk van de gelegenheid gebruikmaken om de rest van onze collectie te bekijken - wie weet komt u uw volgende aankoop al tegen!  

Bezoek onze fysieke winkel in Leerdam

U kunt ons aanbod niet alleen online vinden, maar ook in onze winkel in Leerdam. We begrijpen natuurlijk dat glaskunst kopen iets is dat veel mensen liever in een winkel doen dan online. Kom dus gerust langs om een kijkje te nemen. Het grootste deel van ons online aanbod glaskunst art vindt u namelijk ook in onze winkel met kristal en glaswerk in Leerdam. Bewonder onze glaskunst met eigen ogen en laat u meevoeren door de pracht van onze unieke objecten. Net als onze online winkel vullen we ook het aanbod van de fysieke winkel bijna dagelijks aan. Hier vindt u ook de collecties die zijn ontstaan vanuit een vruchtbare samenwerking met het Nationaal Glasmuseum Leerdam en met Royal Leerdam Kristal. 

Onze glaswinkel is te vinden aan de Hoogstraat 45 te Leerdam, midden in het glascentrum van de stad. We zijn elke woensdag tot en met vrijdag geopend van 13:00-17:00. Op zaterdag bent u welkom van 10:00-17:00. Kunt u alleen ‘s avonds? Dan is het mogelijk om na openingstijden de winkel te bezoeken. Stuur in dat geval even een bericht of bel naar 0345-637599. Telefonisch zijn we elke werkdag bereikbaar van 9:00-17:00. 

Glaskunst art cadeau geven?

Glaskunst leent zich er natuurlijk uitstekend voor om cadeau te geven aan een dierbare of een zakelijke relatie. Daarmee laat u een onvergetelijke indruk achter en het maakt natuurlijk een uniek en persoonlijk cadeau. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u ook een cadeaubon aanschaffen, van klein tot groot. Met deze bon kan uw relatie zelf de perfecte glaskunst art uitzoeken in onze uitgebreide collectie. 

Kristal-Glas Leerdam

Kristal-Glas is de online Glas & Kristalwinkel voor al uw Leerdamse Glaskunst en Kristal. Daarnaast kunt u ons bezoeken in onze galerie te Leerdam. U bent van harte welkom.......

Hoogstraat 45

4141 BB Leerdam 

Bronnen Glaskunst Art Leerdam

Glaskunst art
Glaskunst art