CURRÍCULUM

Diplomada en Logopèdia (Universitat Autònoma de Barcelona 1998-2001, premi extraordinari).

Especialitzada en logopèdia infantil amb el Curs teorico-pràctic d’Especialització en Logopèdia Infantil (Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, 2001-2002).

Actualització constant en el camp del llenguatge i la parla infantil; així com d'altres trastorns d'aprenentatge.

llista_certificats_assist_ncia.pdf

Des del juny de 2003 exerceixo com a logopeda infantil. Des del 2004 treballo en el SERVEI MUNICIPAL DE LOGOPÈDIA de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, atenent nens i nenes de les cinc escoles d’aquest municipi. He treballat en una consulta propia i al centre ESPAI DE SALUT INTEGRAL de Granollers. Actualment, col·laboro amb el centre Volaines de la Garriga.

Sóc professora col·laboradora del Pràcticum del Màster Universitari de Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns de Llenguatge de la UOC (des del març 2016) i formadora a la Fundació Universitària Martí l'Humà.

Des del 2016, imparteixo xerrades per a les famílies de llars d'infants i educació infantil: JA SÉ PARLAR! (0-3 anys o 0-6 anys). L'objectiu és orientar a les famílies en el procés d'adquisició del llenguatge, donar-los estratègies per prevenir possibles dificultats que puguin sorgir i, arribats al cas, fer-ne una detecció precoç.

També imparteixo cursos de LOGOPÈDIA APLICADA A L'EDUCACIÓ INFANTIL (de 3 a 30 hores) per mestres de llars d'infants i d'educació infantil amb quatre grans blocs: bases de l'adquisició de la parla i el llenguatge, dificultats que es poden detectar a l'aula, estratègies de suport lingüístic i suport a les famílies.