Nieuwsberichten 21-22

TON TUIN bij gebouw Timotheus


Enige tijd geleden werd er een oproep gedaan in Charlois voor het plaatsen van een Ton Tuin. Ook wij van gebouw Timotheus wilde heel graag een Ton Tuin hebben, al staat deze niet direct in het straatbeeld, maar hoort er zeker wel thuis.

Woensdag 1 juni is deze vakkundig door onze vrijwilligers geplaatst en aangesloten op de regenpijp. De plantjes moeten nog komen en kunnen we er optimaal plezier van beleven.

Reünie 14 mei 2022

De reünie heeft inmiddels plaatsgevonden en het was een fantastische dag. Binnenkort zullen er meer foto's beschikbaar zijn en een verslag van deze dag. Deze informatie is te zien op de volgende pagina: Reünie Soc. Petoet TIM

The Passion "Hemelvaart"

op het grote scherm

Op donderdagavond 26 mei 2022 om 20.30 uur wordt The Passion Hemelvaart op het uitgezonden op TV. Ook deze editie zullen we op het grote scherm vertonen in zaal 4. Het gebouw is open om 20.00 uur en u bent van harte welkom om met ons deze editie te bekijken. Voor een hapje en een sapje wordt gezorgd.

Kinderfeest in de tuin van de Oude Kerk Charlois

In het kader van Serve The City wordt er weer een kinderfeest georganiseerd in de tuin van de Oude Kerk. Op zaterdag 28 mei zal dit gaan plaatsvinden. Meer informatie volgt.

Wat verfwerkzaamheden aan het gebouw.

Het was wel even tijd voor wat onderhoudswerkzaamheden. Deze zijn dan weer uitgevoerd in de meivakantie. De schutting, de keet en de poort kunnen er weer even tegenaan en de uitstraling is weer netjes.

zaterdag 23 april 2022

Wees van harte welkom op 23 april tussen 10.00-15.30 uur. In plaats van de bazar, organiseren wij een leuke rommelmarkt.

  • Klein huishoudelijke spullen

  • Kerst spullen

  • Glaswerk

  • Electrische apparaten

  • Curiosa

  • Meubels

  • Potten/ plantenbakken

Op 16 april 2022 is er weer een activiteit van Kerk in de Buurt. Eieren zoeken, koffie/thee/ limo met wat lekkers. Wees van harte welkom in de tuin van de Oude Kerk Charlois aan de Charloisse Kerksingel 35. Wees van harte welkom.

The Passion op het grote scherm. Wees van harte welkom.

Eindelijk weer een rommelmarkt in gebouw Timotheus

Reünie 14 mei 2022

Oud leden van sociëteit de Petoet zijn op bezoek geweest in gebouw Timotheus. Ze hadden elkaar na lange tijd weer gevonden en met elkaar een afspraak gemaakt. Na deze fantastische ontmoeting smaakt dit naar meer en hebben ze Timotheus gevraagd mee te werken aan een reünie. Daar kunnen we geen 'nee' tegen zeggen en dat gaat dus gebeuren in 2022. Daarnaast is er een artikel geplaatst in "Ons Charlois" van de St. Historisch Charlois met de achtergrond van het samenkomen en de oproep voor de reünie.

Zie deze pagina voor meer informatie en aanmelding.

Data:

Crea Café: dinsdag

Hobbyclub: woensdag

Soos: vrijdag

Klaverjasclub: 1e vrijdag

Passion: 14 april

Kerk id Buurt: 16 april

Rommelmarkt: 23 april"2e Hands Kledingmarkt"

Zaterdag 5 maart 2022, was er van 10.00 uur tot 15.00 uur een leuke kledingmarkt. Het was een gezellige dag met een leuke verkoop. Wie weet gaan we dit nogmaals organiseren. Klik hier om door te gaan naar de pagina van de kledingmarkt om de foto's te bekijken.

Schoonmaken januari 2022

Voordat we het gebouw weer mogen gaan gebruiken op 1,5 meter afstand of door middel van het CTB, moesten de vloeren weer even schoongemaakt worden. Ze kunnen er wel weer even tegenaan.

Zaterdag 9 oktober 2021

Werd er weer eindelijk weer wat georganiseerd. Onze boekenmarkt was een groot succes.

Even een boom weghalen

Even een boom weghalen die scheef ging staan. In verband met de veiligheid hij weggehaald.

Het nieuwe naambord

Eindelijk is het nieuwe naambord geplaatst. Het geeft weer een goede uitstraling.

Het was Burendag 25 september 2021.

Een verslag volgt.

Het hekwerk, onze toegang tot het terrein, heeft een opknapbeurt gekregen. Na jaren van graffiti en een zwart doffe kleur, is de groene kleur weer teruggekeerd.

Ook de binnenkant wordt niet vergeten. Nog even en het naambord hangt ook weer boven de poort. Met het uitzicht dat activiteiten weer kunnen gaan opstarten, met 75% capaciteit, zijn de vooruitzichten goed.