Welkom


Welkom

Winterprogramma tot einde maart 2022:

Ondertussen gaat het terug slecht met de coronacijfers. De laatste weken werd uw webmaster en zijn omgeving al meermaals geconfronteerd met risicocontacten waardoor van jezelf wordt verwacht uw contacten te beperken. Niets houdt ons tegen om onze vaste fietsafspraak aan Den Uil te behouden of afspraken te maken via Whatsapp, en na de fietstocht in beperkte kring te genieten van de après vélo. We gebruiken echter ons gezond verstand en blijven afwezig bij ziektesymptomen of wanneer we kennis hebben van een risicocontact dat we mogelijk hebben gehad. In huidige coronaomstandigheden is het aangewezen de nevenactiviteiten uit te stellen tot er terug gezonder tijden aankomen. Om deze redenen stellen we de Workshop voorzien op 18/11 uit naar een latere veiligere periode.

AFSPRAAK ELKE ZATERDAG OM 9.30 UUR AAN DEN UIL behoudens andere afspraken of initiatieven via Whatsapp of Mail. (Laat ook voor de vaste afspraak aan Den Uil even uw deelname kennen via Whatsapp zodat anderen ook gemotiveerd raken en/of weten dat ze er niet alleen zullen staan)


Volgende Nevenactiviteit: donderdag 18/11/2021: Uitgesteld.


Laatste nieuws:


  • Mooie Herfstrit voorbije zaterdag 16/10 met aangename après en bijkomend gezelschap.

  • Zaterdag 18/09/2021: Terug beweging aan Den Uil. Zie Ritverslagen.

  • 8 leden (Ward, Marc M., Marc VB, Paul S, Kris en Greet, Benny en Kristin) genoten op zaterdag 19 juli in mooi weer van een zalige Classic op zeer mooi en gevarieerd parcours van Raeren tot Trois Vierges, met dank aan Ward. Meerderen onder hen genoten ook voor en na bij een uitstekend verblijf in Eupen. De streek nodigt ook uit voor meer. Veel varianten lijken mogelijk wat wellicht kan overwogen en besproken worden op één van de après vélos in Den Uil of op een volgende Workshop.

Hier alvast een link naar de route: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8959597/recreatieve-fietsroute/raeren-troisvierges


Maak gebruik van de BenQ App:

Vanaf 01/01/20201 beginnen we met een leeg blad aan gegevens en voor het eerst kunnen we de prestaties voor een volledig jaar inbrengen en volgen. Het vergt een beetje discipline, maar zeker in deze aardige tijden is het toch leuk te weten wat anderen doen.

Nuttig:

Rechtstreekse link naar BenQ App: KLIK HIER