Welkom


Welkom

Zomerprogramma:

(Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn er terug meer mogelijkheden voor iedereen voor afspraken met familie of vrienden. Bleek al in juli en augustus dat er zeer weinig met meerderen werd gefietst. Ook in september ziet alvast uw webmaster zijn agenda voor de zaterdagen bezet met andere afspraken. Mogelijk geldt dit ook voor anderen.

Het lijkt dan ook aangewezen om ook voor september en oktober de vaste afspraak op zaterdag om 9.30 uur aan Den Uil te behouden. Iedere andere afspraak of initiatief via Whatsapp of Mail is echter welkom.)


AFSPRAAK ELKE ZATERDAG OM 9.30 UUR AAN DEN UIL behoudens andere afspraken of initiatieven via Whatsapp of Mail.


Volgende Nevenactiviteit: donderdag 18/11/2021: Workshop om 19.30 uur in Den Uil.


Laatste nieuws:


  • Mooie Herfstrit voorbije zaterdag 16/10 met aangename après en bijkomend gezelschap.

  • Zaterdag 18/09/2021: Terug beweging aan Den Uil. Zie Ritverslagen.

  • 8 leden (Ward, Marc M., Marc VB, Paul S, Kris en Greet, Benny en Kristin) genoten op zaterdag 19 juli in mooi weer van een zalige Classic op zeer mooi en gevarieerd parcours van Raeren tot Trois Vierges, met dank aan Ward. Meerderen onder hen genoten ook voor en na bij een uitstekend verblijf in Eupen. De streek nodigt ook uit voor meer. Veel varianten lijken mogelijk wat wellicht kan overwogen en besproken worden op één van de après vélos in Den Uil of op een volgende Workshop.

Hier alvast een link naar de route: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8959597/recreatieve-fietsroute/raeren-troisvierges


Maak gebruik van de BenQ App:

Vanaf 01/01/20201 beginnen we met een leeg blad aan gegevens en voor het eerst kunnen we de prestaties voor een volledig jaar inbrengen en volgen. Het vergt een beetje discipline, maar zeker in deze aardige tijden is het toch leuk te weten wat anderen doen.

Nuttig:

Rechtstreekse link naar BenQ App: KLIK HIER