Welkom


Welkom

Programma:

Wijziging Programma:

Tot op heden werd het programma, voornamelijk door de weersomstandigheden, nog niet veel gevolgd. Ook voor morgen zaterdag 27/03 wordt er onaangenaam weer verwacht. In samenspraak met de routeplanner, die tevens sukkelt met een lichte spierblessure, werd beslist ook de rit van morgen uit te stellen. Mede hierdoor hebben velen onder ons nog niet veel trainingskms in de benen. Daar ook de coronamaatregelen terug verstrengd zijn werd tevens afgesproken om tot einde april terug over te schakelen op persoonlijke afspraken via Whatsapp met vertrek aan Den UIl of elders, en het programma minstens tot dan links te laten liggen. Tijdens de eerste helft van april wordt nog een skypemeeting gepland om de mogelijke alternatieve driedaagse te bespreken evenals suggesties voor de Classic. Volg de website en Whatsapp.Hieronder het voorstel van programma dat wordt gevolgd onder voorbehoud van andere afspraken via whatsapp:

Voorstel Programma 2021.pdf

Laatste nieuws:

  • Eerste Polderrit voorzien voor zaterdag 13/03 terecht uitgesteld wegens het ongure weer.

  • Toch 4 aangekondigde deelnemers voor de openingsrit. Door dikke mist werd er echter niet gestart maar de betrokkenen hebben individueel hun conditie onderhouden.

  • Zie kort verslag Algemene vergadering onder Nieuws;

  • Geen chatroom meer. Gebruik onze Whatsapp Groep. Indien u nog geen lid bent van deze groep kunt u Hier inschrijven.

  • Bij het begin van dit jaar werd de teller van de BenQ app op nul gezet. Breng zowel uw individuele als groepsritten in zodat we de conditie van de groep kunnen opvolgen.


Maak gebruik van de BenQ App:

Vanaf 01/01/20201 beginnen we met een leeg blad aan gegevens en voor het eerst kunnen we de prestaties voor een volledig jaar inbrengen en volgen. Het vergt een beetje discipline, maar zeker in deze aardige tijden is het toch leuk te weten wat anderen doen.

Nuttig:

Rechtstreekse link naar BenQ App: KLIK HIER