Контакт

Автор

Контактирај директно со авторот Дарко Гавровски:

https://www.facebook.com/messages/t/gavro.mkd

darko_gavro@yahoo.com

info@gavro.com.mk

ДОНИРАЈ и помогни !

Погледни ги поважните проекти, 

и оцени дали и како можеш да помогнеш

ДОНИРАЈ

Facebook