I detta nummer: Från en släktforskare, krönika från Skommarbo, I Källmossfars fotspår, Bertil berättar, Mer från Stina Simas, Dikter från ”Sommartullen” och Garpe, Dormsjö bruk utställning, Garpenbergsåret 1949-1950, En efterlysning! (Cajsa i Kättsbo), Dalkarlsvägens storvandring, Smedmatsbokrut, Information från Ingelsbo Bygdegård, Garpenbergs gympaklubb, Hembygdsföreningen, Matsedel från Skolrestaurangen, Garpenbergs skola, Boliden med mera

GARPENBERGSBLADET finns i två versioner, en där man bläddrar som i en vanlig tidning. Aktuellt Blad i ”blädderformat” hittar du här: Nr 02-2022 (tips: dubbelklicka på sidan för att förstora, dubbelklicka igen för att återgå till mindre sida)

Den andra versionen är en pdf-fil som tar längre tid att ladda. Aktuellt Blad i pdf-format finns här: NR 02-2022 (PDF) (OBS! Om ditt bredband inte är så snabbt kan det ta en stund innan Bladet öppnas!)

För att skriva ut Bladet från pdf-filen kan man ibland behöva ladda ner filen till datorn, öppna den lokalt och därifrån starta utskriften.

Redaktör för Garpenbergsbladet:
Barbro Jansson Telefon 070-390 23 00
Lämna gärna bidrag till kommande nummer till
barbrojansson@bredband.net
eller i postlådan på Backgårdsvägen 10
eller till Maria Johansson Lee,
maria3419@gmail.com

Bidrag till nästa blad behöver vi senast 10 oktober. Utgivningsdatum är 28 oktober.


webbplatskonstruktör