Information till män

Dessa lekar är gränsöverskridande i sig. Det är därför viktigt att de omgärdas av tydliga regler. Läs texten noggrant. Du ska:

A) vara social, varm och trevlig. Stil & finess är önskvärt.

B) vara inriktad på kvinnans njutning.

C) ha en normalbyggd kropp. Ingen extrem övervikt.

D) vara mellan 18-60 år.

E) kunna tala svenska utan problem. Kommunikation är viktig i dessa sammanhang.

F) vara säker på att du kan prestera i grupp.

H) vara ren, vältrimmad (uppe/nere) och frisk när du kommer. Har du skägg eller mustasch ska det vara välansat. Skäggstubb på en kvinnas slemhinnor är som sandpapper på ett ollon. Slarva inte med rakningen.

I) vara någorlunda välklädd. Kom inte i snickarbyxor och fläckig T-shirt. Du behöver givetvis inte ha frack eller smoking på dig. Klä dig som du gör på en date för att visa kvinnan respekt. Hon gör sig fin för dig.

J) vara noga med kondom vid vaginalt och analt sex. Vill du ha kondom på hela tiden får du givetvis ha det.

K) gärna spara dig några dagar innan GangBang:et. Med spara menas onani- och sexavhållsamhet. Detta för att du ska ha så stort sprut som möjligt. Bukkaken är en viktig del av avslutning och då uppskattas ett stort spermasprut.

L) delta aktivt. Inte sitta och titta på under hela GangBanget. Vi bedriver ingen cirkusverksamhet.

Regler:

1) Tala till henne. Inte om henne.

2) Respektera hennes gränser. Går du över en gräns riskerar du att bli avvisad.

3) Följ även GangBangExpertens regler som baseras på samtal och kunskaper om kvinnan.

4) Kom inte berusad.

5) Är det ett mindre GangBang (på hotell) tag med egna kondomer.

6) Skulle det visa sig att det är någon du känner som närvarar är det diskretion som gäller. Ingen av er får avslöja för andra att ni träffats på en swingersklubb. Vi värnar om varandras integritet.

7) Du kommer i tid till träffen (15.00). Klockan 15.30 stängs dörrarna och öppnas inte oavsett hur mycket du bankar på dörren.

8 ) I din planering har du avsatt eftermiddagen och kvällen (15.00-19.30) för våra lekar.

9) Gallringsprocessen går till så här: Vi småpratar och umgås. Kvinnan och GangBangExperten går igenom regler och önskemål. Det tar ungefär 50 minuter. Ganska snabbt känner vi om någon inte fungerar i gruppen. Lite diskret tar GangBangExperten mannen avsides och berättar att han får gå. Det är inte roligt att bli bortvald men ta vårt "Nej" som en man. Inga hämndaktioner eller sura miner. Du får tillbaka hela entréavgiften. Samma artighet möter dig om du beslutar dig för att gå efter att du träffat oss. Du får då tillbaka halva entréavgiften. Detta för att motverka att klubben blir en godisbutik där man tar ett smakprov av en chokladpralin för att sedan lägga tillbaka den om den inte var god. Väljer du att gå efter att sexet har startat får du inte tillbaka några pengar alls. Läs mer om ekonomi.

10) På Wandas SWINGS webbplats står det att klubben inte tar emot fler män som medlemmar. Detta gäller inte på mina GangBangs.

11) Du är noga med att förhålla dig till oss som till det värdpar vi är, d v s som när du är inbjuden till middag.

12) Du tar inte upp provocerande samtalsämnen utan är inriktad på att bidraga till att skapa en vänlig, avslappnad och trivsam stämning.

13) Du måste duscha på plats innan allt startar. Handduk och schampo ingår i entrén.

14) Det finns gratis låsbart förvaringsskåp.

15) Om du tappar erektionen under ett samlag. Gå undan och ge plats åt någon annan. Då får kvinnan hårda kukar hela tiden. Ta en liten paus och runka upp dig. Sen är det snart dags igen.

16) På större GangBangs gäller det att respektera turordningen. Det brukar finnas ett cirkelsystem så att alla får en stund med kvinnan. Vänta på din tur och träng dig inte före. Vi får dela broderligt på GangBang-tjejen.

17) Det får inte bli för mycket flabb och snack under sexet. Det kan störa kvinnan om hon befinner sig i en krogmiljö med höga skratt och intensiva konversationer. Självklart får man skoja och prata men inte för mycket.

18) Fråga mig inte om vi kan lägga GangBanget i din hemstad. Alla mina GangBangs sker i Göteborg.

19) Det kommer inte bli inslag av sex mellan män. GangBangExpertens arrangemang handlar om sex mellan kvinnor och män. Vi ordnar inte träffar för homosexuella män eller transor. Bara för kvinnor med XX i genetik.

20) Fråga inte heller hur många som är anmälda. Det är omöjligt att veta hur många som dyker upp då avhopp är mycket vanligt. Därför är antalet anmälda inte intressant för dig.

21) När dagen för GangBanget väl kommer så råder jag dig att kolla din mejl en sista gång innan du åker hemifrån. Om kvinnan plötsligt blir sjuk så kommer jag att mejla alla medlemmar blixtsnabbt. Ännu ett bra skäl att vara medlem i GangBangExpertens nätverk. Ansökan om medlemskap gör du här. Det kommer även finnas information på webbplatsen om detta skulle hända. Än så länge har jag aldrig behövt ställa in men den dagen lär komma förr eller senare. Är det flera kvinnor som anmält sig kan någon få ett plötsligt förhinder. Jag kan alltså inte garantera att exakt alla kommer att närvara.

22) Om du säger att du ska komma och inte dyker upp på den utsatta dagen utesluts du ur nätverket. Har du fått förhinder måste du höra av dig minst en dag i förväg via formuläret. Detta kontrollerar vi genom att be männen som kommit till GangBanget att skriva ner sina mejladresser. Denna lista jämförs sedan med den digitala anmälningslistan. Saknas en adress (som inte hört av sig) blir det uteslutning utan diskussion.

24) Jag för noga anteckningar varje gång någon hoppar av. Om jag ser ett mönster från dig att du är sjuk, måste arbeta, glömt bort din brors bröllop, brutit varje ben i kroppen i en allvarlig MC-olycka eller att du måste vårda din döende mamma (svulstiga lögner) så utesluts du också ur nätverket. Givetvis kan alla få förhinder men inte varje gång. Vi är seriösa - Det vill vi att även du ska vara.

ElitGänget:

Vi har ett elitgäng som jag handplockat under flera år. Det är tio erfarna män som deltagit på många av våra GangBangs och andras. Killarna ser bra ut och har fina kroppar. Männen är trevliga och socialt kompetenta. Dom är har inga erektionsproblem och kan spruta på beställning vilket är viktigt under bukkaken. Dom flesta är välutrustade. Om grabbarna anmäler sig till ett GangBang dyker dom alltid upp. Inget krångel med bullshitlögner av nervositet. Kort sagt, detta är män som levererar. Elitgänget brukar vi bjuda in om kvinnan känner sig osäker på ett stort antal män och vill testa i mindre skala första gången. Ibland har vi GangRapePlay där killarna också blir inbjudna då alla är dominanta. Samtliga deltagare respekterar kvinnans gränser stenhårt. Hur blir man medlem i elitgänget undrar du säkert. Kom på våra GangBangs och visa vad du går för.

Kontrakt:

Vi skriver även ett kontrakt med kvinnan/paret så att alla parter vet vad som gäller. Se nedan.

kontrakt_gbe_ver14.pdf