Billed i bolig

Her kan du se eksempler fra private hjem, hvor købere af mine malerier har stillet fotos til rådighed til fremvisning på denne side.

Jeg takker for at have fået denne mulighed.

Bemærk: På flere fotos med blot et enkelt maleri på, er der klikbare links en stor gengivelse af det pågældende maleri.

Det var med stor glæde at jeg kørte til Brøndby for at aflevere dette store maleri til køberen.

Køberen har efterfølgende skrevet denne smukke tekst på et facebook-opslag:

"Se vores nye maleri. Titlen er: "Klodens Kraft". Maleriet handler om det smukke vi har her på jorden og et håb om at vi mennesker passer på det skønne vi har, inden det er for sent.

Det er malet af den internationale prisbelønnede kunstner Irene Larsen, Vig."

Foto fra privat hjem i Høve.

Køberen har skrevet disse rosende ord i sit facebook-opslag på min galleriside:

"I dag var jeg på besøg hos Irenes Malerier, der faldt jeg pladask for det smukkeste maleri, der nok ville passe i min stue. Irene var så sød at komme med det og var med til at hænge det op, og Waue....hvor var det bare flot <3. Irene er bare helt fantastisk og hun har bare så mange skønne malerier, ville ønske jeg havde flere vægge :-) "

Jeg havde den store glæde, at ejeren af denne nyrenoverede bolig i Vallensbæk valgte værker hos mig til udsmykning i stuen og entreen.

Ejeren har fremsendt fotos, og givet mig lov til at vise dem her.

Et maleri hænger nu i en lejlighed nær Amager Strandpark, hvor belysningen består af Hue pærer, der kan skifte farver. Det giver helt nye oplevelser, når de forskellige farver påvirker motivets udtryk; særligt i områderne med skinnende guldmaling.

Her er blot et enkelt eksempel (klik på billedet for at se original-malerier):

Denne familie i Farum havde tidligere købt et stort og to små malerier af mig. Og så fik jeg i 2014 den glæde at skulle levere et bestillingsarbejde til dem. Det er jo altid en spændende udfordring at skulle ramme både motiv og farver, så forventninger og boligindretning går op i en højere helhed. Og så er glæden jo stor for både købere og mig, når det som her lykkes.

I Slagelse befinder dette sammensatte maleri sig; to stk. 1x1 meter.

Efter en gennemgribende renovering og farveskifte i deres lejlighed ønskede dette par at få nye malerier til hele lejligheden.

De blå nuancer i flere af mine malerier tiltalte parret så meget, så de dels valgte nogle af de færdige malerier men yderligere supplerede med malerier efter bestilling. Nogle af malerierne (ikke alle) ses på disse fotos fra lejligheden.

Fra et hjem i Farum, hvor der ud over et antal malerier til stuen også blev udvalgt et særligt maleri til soveværelset . . .

Et par i Solrød havde for et års tid siden fået bygget deres drømmehus, men havde endnu ikke fået hængt noget op på væggene. I sommers aflagde de besøg i mit galleri og faldt for min stil og mine farver. Det sidste lille 'touch' blev klaret ved at sofapuderne blev ombetrukket med stof i matchende farver :-)

Citat fra en glad køber:

"Vi er meget glade for dine smukke billeder, som vi nu har fået hængt op.

Billederne giver en utrolig varme og giver hele stuen et løft. Min mand finder nye figurer i billederne hver dag".

Under mit messeophold i Skagen i november 2011 fik jeg lejlighed til at besøge Erland, som ved messen det foregående år købte et af mine aflange malerier "Landet på den anden side #1".

Han var blevet så glad for maleriet, at han måneden efter bestilte og fik tilsendt det andet maleri fra sættet.

Erland gav mig lov til at tage dette foto og publicere det her på min webside.

Klik på knapperne her nedenfor for at se malerierne i stor størrelse...

Ved et besøg i galleriet faldt ægteparret, der købte dette maleri, næsten med det samme for billedet. Ved et efterfølgende besøg fik ægteparret malerier med hjem til ophængning i hjemmet med mulighed for at returnere maleriet en uges tid senere, såfremt det alligevel ikke var det rette. Det endte dog med at maleriet blev solgt, og det hænger nu således...

Et ægtepar, der gennem mange år havde haft hus med egen have, og i særdeleshed havde haft en passion for at dyrke solsikker, er nu flyttet i en mindre bolig uden mulighed for at dyrke solsikker.

De ønskede sig derfor et billede af solsikker til deres nye stue. Her ser du så min fortolkning af solsikker, og hvorledes det passer ind i ægteparrets hjem.

Jeg blev umådelig glad, da en ung pige blev så glad for et af mine malerier, så hun simpelthen måtte købe dette maleri - hendes livs første kunstkøb.

Maleriet skulle hænge i hendes værelse over sengen - og jeg fik lov at fotografere til brug her for "Billeder i bolig". Tak for det.

Familien i dette højloftede og stilfulde hjem i Odsherred ønskede et maleri med specifikt rødt, sort, hvidt og sølv. Motivet skulle være abstrakt men uden krav i øvrigt.

Ved et besøg i hjemmet blev vi enige om at størrelsen skulle være 1 x 1 meter. Resultatet af mit intuitive arbejde blev som du kan se her.

Det viste sig heldigvis, at jeg havde ramt et udtryk som familien straks syntes om :-)

Udsmykning af lokalerne i kontorfællesskabet "Office Compagniet" i Nykøbing sj.

Fredag den 30. maj kl. 13 til 17 holdt Office Compagniet reception i det nye kontorfællesskab på Jernbanevej 7 i Nykøbing Sj.

Til denne begivenhed havde jeg fået opgaven at udsmykke de mange rum med malerier.

I alt 36 malerier af henholdsvis intuitiv eller kubistisk art kan ses rundt omkring i lokalerne.

Her ser du et udsnit af malerierne i nogle af lokalerne.

Klik på knapperne her nedenfor for at se malerierne i stor størrelse...

Familien i dette dejlige hjem i Odsherred ønskede et maleri i farver der var afstemt med det øvrige interiør.

Valget faldt på dette maleri med baggrund i gule nuancer...

Fotos fra et hjem i Sverige, hvor nogle af malerierne er bestillingsarbejde til det nybyggede hus...

Et bestillingsarbejde til et hjem i Nordsjælland. Der var ønsker til motivet, men de primære krav vedrørte farvevalget...