Irene Larsen

På denne side vil du finde videoklip med TV interviews, avisomtaler og radiointerview.

Billedkunstner Irene Larsen byder velkommen til "Billeder med Sjæl"

Jeg håber også at du vil finde glæde i at se mine farverige malerier, således som jeg selv har haft stor glæde ved at lægge min sjæl i frembringelsen af mine værker og min kunst her i Odsherred.

Kik ind i mit "online-galleri" under menupunktet "Kunsten" hvor malerierne er grupperet efter type, eller besøg mit galleri i Vig, Odsherred, i den virkelige verden. Og få eventuelt opdateringer via min side på facebook "Galleri irenesmalerier.dk".

Hjerteligt velkommen.

Irene Larsen, billedkunstner

Min baggrund som kunstmaler

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, men genoptog i 2006 maleriet efter en længere pause.

Jeg finder glæden ved farver, ved at gå på opdagelse i naturen og ved at mærke duften, freden, lyset. At male giver et sus i maven, og det giver en indre glæde.

Som det kan ses maler jeg mest intuitive malerier, som beskueren kan gå på opdagelse i, men også landskabsmalerier og stilleben mv. Flere af malerierne er malet på Malergården i Plejerup i Odsherred under Henrik Swanes kyndige vejledning

TV interviews

Interview i TV Vestsjælland ved bogudgivelsen

I anledning af mit 10 års jubilæum i 2017 med galleriet og med min udgivelse af bogen "Angst og Maleri" har TV Vestsjælland produceret et 25 minutters interview. Interviewet kan ses på TV Vestsjællands YouTube-kanal her:

Interview i TV Vestsjælland ifm 'Kunst i Odsherred'

TV Vestsjælland har lavet interview med et antal af deltagerne i 'Kunst i Odsherred'. Udsendelserne har været sendt på kanalen, men kan så ses på websiden www.tvvestsjaelland.dk

Interviewet med mig er i udsendelsen, der har nummer 865 - 'Kunst i Odsherred 3' . . .

Avisomtaler

Omtale i Nordvestnyt

I anledning af mit 10 års jubilæum i 2017 med galleriet og med min udgivelse af bogen "Angst og Maleri" har Nordvestnyt og andre aviser på Sjælland bragt et pæn artikel.

Artiklen er redigeret til visning på online-nyhedssiden. Klik her på logoet for at læse omtalen.

Radiointerview

I 2010 fik jeg en udfordring med hensyn til at være åben om min angst.

Ved forskellige sammentræf af tilfældigheder blev jeg overtalt til at fortælle om min kamp med angsten i et radiointerview.

Se - og hør - det hele ved at klikke på disse 3 YouTube videoer ...