Gå inn i din tid - skap endring!

Velkommen til Framtid 2019!

"Kringsatt av fiender - gå inn i din tid!", skrev Nordahl Grieg. Vi håper at ingen her på skolen føler seg kringsatt av fiender sånn til daglig, men er det likevel noe vi kan gjøre som fører til en litt bedre hverdag for oss alle? Kan DU gjøre noe? Når det gjelder de store spørsmålene i vår tid, kan vi kjenne oss maktesløse. Men historien er full av mennesker som har klart å skape endring til det bedre for andre - også når det gjelder store kriser og problemer. Vi må prøve!

Men hvordan kan vi skape endring? Det er det årets framtidskonferanse handler om. Hvordan kan vi "gå inn i vår tid", og skape endring? På konferansen vil du møte mennesker som gjør det, vi håper de vil inspirere deg. Du vil også kunne delta i workshops som engasjerer deg i konkrete tiltak, eller som lærer deg hvordan du kan utvikle gode ideer som kan føre til noe godt for andre.

Det beste av alt - skolen vår er full av endringsskapere allerede! Denne konferansen er laget av elever her på skolen, sammen med lærerne. Elevene har vært med på å foreslå program og workshops, og mange er involvert i selve workshopene. Elever skal lede fellesarrangementene. Det er det aller fineste med årets konferanse. I tillegg får vi besøk fra andre Changemaker-skoler i Norge, Danmark og Sverige, som også vil bidra.

Som alltid - les programmet godt, finn workshops som passer deg, kos deg på fellesarrangementene, møt noen nye venner. Ha det fint!

Leif Sigurd Danielsen, rektor

Margreta Tveisme, konferanseansvarlig


Martin Hazy

Robin Dale Oen

Shad Ibrahim Hussein og Ali Al Shamari

Maria Bruvik og Benjamin Kvalnes leder åpningen og avslutningen

Aiman Shaqura

Wid Al-Saedy

Proffer fra Forandringsfabrikken

Nassima Dzair

Hans Kleivdal

Eiel Holten