HCC Amsterdam

Digitale Fotoclub

Voor onze planning kijk hier op AgendaVoor informatie over, of deelname aan de online digitale fotoclub, stuur een berichtje naar: fotoclubasd @ gmail.comVanwege het Corona virus,
zijn fysieke bijeenkomsten t.n.o. niet mogelijk.

Wij gebruiken Google Foto om onze foto's te delen, te bekijken en houden maandelijks een digitale fotobespreking.

Zie de agenda pagina voor data en onderwerpen.

Welkom bij de "digitale fotoclub" van HCC Amsterdam

Je hebt een digitale camera aangeschaft, of fotografeert misschien al een jaren in de automatische stand.

Wil je meer weten hoe je de kwaliteit van je foto’s zou kunnen verbeteren, of over de mogelijkheden van de camera, of fotobewerking., dan is het misschien leuk om mee te doen met digitale fotoclub.

Per jaar wordt door de deelnemers, foto onderwerpen ingediend, die in de bijeenkomsten bekeken en besproken worden. Aldoende wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Voor meer informatie over de HCC Amsterdam: amsterdam.hcc.nl

Voor informatie over, of deelname aan de digitale fotoclub, stuur een berichtje naar: fotoclubasd @ gmail.com

Maandelijkse bijeenkomst

Wij komen (normaal) zo’n negen maal per jaar op de tweede woensdagavond van de maand, bij elkaar in De Meent te Amstelveen. Daar beoordelen en bespreken wij elkaars foto’s en hebben het dan over o.a. compositie en camera-instellingen.

Op zo'n avond bespreken wij de foto's van het "thema van de maand". Dit zijn gevarieerde foto onderwerpen, waarin zowel techniek, als creativiteit tot uiting komen. De feedback kan je verder, of op nieuwe ideeën brengen. Heb je interesse, kom dan gerust eens langs op een tweede woensdagavond van de maand, start om 20.00 uur. Zie de Agenda voor details.

Iedereen is welkom om een keer mee te kijken. Aan deelname zijn voor HCC leden, geen kosten verbonden.

Voor adres gegevens van de Meent klik hier: de-meent

Klik op het pijltje geheel rechts, om zelf door onderstaande foto carousel te bladeren.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image