PIŠKOTKI ... in druga pravna obvestila

Upravljavec te spletne strani je:

Fotoklub Črnomelj

Kolodvorska cesta 34, 8340 Črnomelj, Slovenija


Ta spletna stran služi za prikaz fotografskih del članov Fotokluba Črnomelj ter za obveščanje o dogajanju v klubu.


Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani Fotokluba Črnomelj pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosim, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

Člani Fotokluba Črnomelj upravljajo, nadzorujejo in posodabljajo te spletne strani v Črnomlju. Te spletne strani so namenjene uporabi v Republiki Sloveniji. Člani Fotokluba Črnomelj ne jamčijo za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh.

Vse informacije in podatki na spletnih straneh Fotokluba Črnomelj so zgolj informativne narave in niso namenjene vzpostavljanju obvezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno.


Omejitev odgovornosti

Čeprav člani Fotokluba Črnomelj so in bodo urejali spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružujejo si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremenijo vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti člani Fotokluba Črnomelj v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do, uporabo in/ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Možno je, da se katerikoli uporabnik spletnih strani Fotokluba Črnomelj odzove z različnimi informacijami. Člani Foto kluba Črnomelj v zvezi z njimi ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za nezaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe, razmnoževanja in razkrivanja drugim brez vseh omejitev, pri čemer nam ni treba navajati vira. Pridržujemo si pravico, da uporabljamo tudi (in ne samo) ideje, koncepte, znanje, izkušnje ali tehnike, ki so predmet teh informacij ali jih te informacije vsebujejo. Po prosti presoji jih lahko uporabljamo za kakršenkoli namen.


Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Vendar Člani Fotokluba Črnomelj ne poznamo vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihove informacije.


Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na spletnih straneh Fotokluba Črnomelj so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorjev in jih ni dovoljeno reproducirati na nikakršen način brez avtorjevega dovoljenja.


Varovanje zasebnosti

Člani Fotokluba Črnomelj posvečamo posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobimo od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. V nadaljevanju vas bomo seznanil s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z elektronsko pošto kot del kontakta ali naročila na storitev.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.


Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo kontaktne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh. Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki Google Photos, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene fotografije in diaprojekcije ter piškotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po mojih spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani potrebam obiskovalcem.

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o storitvah.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org.


Tale spletna stran uporablja Googlovo tehnologijo. Tukaj si preberite več o Googlovih piškotkih.