Fornells Club d'Escacs

Benvinguts a la Web del

Club d'escacs de Fornells de la Selva

Utilitza el link per consultar el teu Elo o descobrir la teva variació d'ELO en un torneig

Classes d'escacs pels nostres socis.

Si vols fes informació contacta amb nosaltres.


Troba'ns els dimecres de 18:30 a 20:30 al local d'entitats de Fornells. T'esperem

TOT I EL CORONAVIRUS LES ACTIVITATS NO PAREN AL FORNELLS CLUB D'ESCACS

Les activitats pels nostres jugadors joves tampoc s'aturen.

Durant la setmana del 30 de Març al 3 d'Abril organitzem un torneig a través de Lichess amb una modalitat d'escacs diferent cada dia (Standard, 960, Crazyhouse, Threecheck i Racing kings). Ens ho passarem molt bé. I amb aquestes modalitats sorprenents les forces s'igualen. Pot guanyar qualsevol.

Medalles per tothom i copes pels tres primers

Segona jornada acabada. Demà escacs Crazyhouse ! Encara queden molts punts per repartir i pot passar qualsevol cosa.

III Torneig Confinament per Equips

El Fornells Club d'Escacs participarà en aquest torneig organitzat per COOLTURA ESCACS juntament amb altres clubs mítics d'arreu de Catalunya.

Molta sort als nostres participants.

ESDEVENIMENTS

Lliga Sub-12 per equips

Brillant actuació del Fornells a la lliga sub-12 per equips.

Un dels clubs amb més equips presentats. Presentant 3 equips amb un molt bon nivell. L'equip "D" va quedar 12é i el "C" 8é.

Destacar la tercera posició del equip "B". Que amb 2 jugadors Sub-8 i 2 jugadors Sub-10, va fer una gran competició en un torneig Sub-12. Un equip prometedor pel pròxims anys. Continueu així!

Menció especial per tots els participants del Fornells, que van fer grans partides i molt punts contra rivals difícils. I sobretot pel companyerisme i bon ambient que es respira en aquest club molt familiar.


Campionat dia de la Dona

Felicitats a la nostra jugadora Carla Faixedas per la seva meritòria tercera posició en el torneig del dia de la dona celebrat al club Santa Eugènia, enfrontant-se a dones de totes les edats.


Va puntuar 5 dels 6 punts possibles. Només se li va escapar la victòria davant la campiona del torneig. On va perdre temps amb una posició guanyada amb torre de més.

LLIGA CATALANA SUB 12 GIRONA 2020 (1a Jornada)

El dissabte 22 de Febrer de 2020 ha començat la lliga Sub-12 per equips que s’allargarà durant 2 cap de setmana més.

Felicitats als nostres participants que estan fent un molt bon paper. De moment, el Fornells D porta 2.5 punts i el Fornells C ha fet 3.5. Destacar el Fornells B que amb 5.5 punts està 3er de la classificació.

Seguidament us deixem un enllaç amb unes quantes fotos i també la classificació

Sort per les pròximes partides.

Campionat d'Edats fase Girona (Resultats)

Des del Fornells Club d’Escacs volem felicitar a tots els jugadors del club que han fet una gran actuació en el Campionat d’Edats de Girona 2020.

En Miquel Rosselló, únic representant del Fornells a la dura categoria sub-14 ha fet 4 punts de 8 possibles, que està genial. Continua així Miquel!

A la categoria sub-12 hi trobem en Pau Poch i a l’Oriol Güell. Ambdós amb 4 punts, millorant de molt la seva puntuació respecte l'any passat en aquesta categoria. Bona progressió on es nota el vostre esforç durant l’any. Felicitats també a la Júlia Buenacasa que ha quedat tercera fèmina.

Destacar l’actuació dels nostres quatre debutants, que no havien participat al campionat d'edats de l’any anterior: L'Àlex Cruz i en Ferran Movilla a Sub-12 i en Jan Lohmann i l'Arnau Fuster a Sub-10. Tots ells puntuant entre 2 i 3 punts en el seu primer campionat per Edats, fins i tot algun d’ells en el seu primer campionat, com és el cas d’en Jan i l’Arnau. Bon començament, en el que és probablement un dels campionats més durs que hi ha a la província. Continueu així.

A la categoria Sub-10 és on trobem més representants del Fornells. Els debutants en aquesta dura categoria: David Ruiz, Max Pardo, Marc Canals, Marc Cervià i Jan Poch han fet un bon grapat de punts, molts d’ells amb la meitat o més del punts possibles. Ànims, l’any que ve amb un any més segur que donareu molta guerra i ens fareu gaudir a tots amb les vostres partides. S’ha notat l’experiència en el joc i també en l’anotació de les partides que tant us costava l’any anterior!!

També a Sub-10, però de segon any trobem a la Jana Buenacasa, amb 3 punts més que l’any anterior i l’Arnau Terrades que ha fet 5 punts millorant també notablement el seu resultat del any anterior. Molt bona feina, el vostre esforç durant l’any ha tingut una bona recompensa.

L’Arnau Ruiz i la Carla Faixedas amb 5,5 punts han fet un molt bon campionat, molt a prop de les posicions de podi que estaven als 6 punts i on l’Arnau va lluitar fins l’última partida per entrar-hi, jugant a la taula número 1 amb el primer classificat. A més, la Carla ha quedat campiona femenina de Sub-10 i setena de la general, tota una sorpresa per qui no la conegui, ja que va sortir, en quan a ELO, com a última classificada. Nosaltres que ja sabem com juga, no ens ha sorprès gens aquesta posició! Una gran classificació d’ambdós!!

I al final, en el grup de Sub-8 trobem els més petits del club: en Martí Ruiz amb 4,5 punts que ha quedat 4rt de la general i primer Sub-7. Ànims Martí, l'any que ve serà el teu any a Sub-8. I en Pol Faixedas que ha quedat sots-campió, empatat a 7 punts amb el primer. Set punts!. Un resultat espectacular.

En definitiva, estem molt contents de la vostra actuació i us animem a seguir així. Un molt bon campionat de tots els nostres jugadors, on s’han guanyat moltes partides, i també s'ha “après” :-).


Campionat d'Edats fase Girona

El club d'escacs Fornells estem molt contents d'haver acollit el campionat d'edats de Girona.

Agraïm la col.laboració de l'ajuntament i de tots els voluntaris que ens han ajudat a muntar aquest esdeveniment.

Us deixem un bon grapat de fotos. A veure si trobeu els vostres campions. En veiem el dia 8 per la jornada final.

Calendari Fornells 2020 - Lliga Catalana

Campionat per equips 2020

Aquest any el Fornells participarà a la lliga de Primera divisió de Girona.

Seguidament podeu trobar la classificació 2020

Copa Catalana Fase Girona 2020

El 12/01/20 el Club Escacs Fornells va participar a la Copa Catalana Fase Girona 2020 quedant en tercera posició de la seva categoria (1C). Felicitats a tots els participants.


Campionat Nadelenc Gerunda 2019

Minicopa de Girona 2019

A finals de 2019 els nostres joves jugadors van participar en dos tornejos amb bons resultats i molta diversió. En el següent enllaç deixem algunes fotos.