Fornells Club d'Escacs

Benvinguts a la Web del

Club d'escacs de Fornells de la Selva

Utilitza el link per consultar el teu Elo o descobrir la teva variació d'ELO en un torneig

Classes d'escacs pels nostres socis.

Si vols fes informació contacta amb nosaltres.


Troba'ns els dimecres de 18:30 a 20:30 al local d'entitats de Fornells. T'esperem

ESDEVENIMENTS

LLIGA CATALANA SUB 12 GIRONA 2020

Aquest cap de setmana el Fornells Club d'Escacs comença la participació en el campionat de Girona Sub-12 per equips.

Molta sort als nostres jugadors.

Campionat d'Edats fase Girona (Resultats)

Des del Fornells Club d’Escacs volem felicitar a tots els jugadors del club que han fet una gran actuació en el Campionat d’Edats de Girona 2020.

En Miquel Rosselló, únic representant del Fornells a la dura categoria sub-14 ha fet 4 punts de 8 possibles, que està genial. Continua així Miquel!

A la categoria sub-12 hi trobem en Pau Poch i a l’Oriol Güell. Ambdós amb 4 punts, millorant de molt la seva puntuació respecte l'any passat en aquesta categoria. Bona progressió on es nota el vostre esforç durant l’any. Felicitats també a la Júlia Buenacasa que ha quedat tercera fèmina.

Destacar l’actuació dels nostres quatre debutants, que no havien participat al campionat d'edats de l’any anterior: L'Àlex Cruz i en Ferran Movilla a Sub-12 i en Jan Lohmann i l'Arnau Fuster a Sub-10. Tots ells puntuant entre 2 i 3 punts en el seu primer campionat per Edats, fins i tot algun d’ells en el seu primer campionat, com és el cas d’en Jan i l’Arnau. Bon començament, en el que és probablement un dels campionats més durs que hi ha a la província. Continueu així.

A la categoria Sub-10 és on trobem més representants del Fornells. Els debutants en aquesta dura categoria: David Ruiz, Max Pardo, Marc Canals, Marc Cervià i Jan Poch han fet un bon grapat de punts, molts d’ells amb la meitat o més del punts possibles. Ànims, l’any que ve amb un any més segur que donareu molta guerra i ens fareu gaudir a tots amb les vostres partides. S’ha notat l’experiència en el joc i també en l’anotació de les partides que tant us costava l’any anterior!!

També a Sub-10, però de segon any trobem a la Jana Buenacasa, amb 3 punts més que l’any anterior i l’Arnau Terrades que ha fet 5 punts millorant també notablement el seu resultat del any anterior. Molt bona feina, el vostre esforç durant l’any ha tingut una bona recompensa.

L’Arnau Ruiz i la Carla Faixedas amb 5,5 punts han fet un molt bon campionat, molt a prop de les posicions de podi que estaven als 6 punts i on l’Arnau va lluitar fins l’última partida per entrar-hi, jugant a la taula número 1 amb el primer classificat. A més, la Carla ha quedat campiona femenina de Sub-10 i setena de la general, tota una sorpresa per qui no la conegui, ja que va sortir, en quan a ELO, com a última classificada. Nosaltres que ja sabem com juga, no ens ha sorprès gens aquesta posició! Una gran classificació d’ambdós!!

I al final, en el grup de Sub-8 trobem els més petits del club: en Martí Ruiz amb 4,5 punts que ha quedat 4rt de la general i primer Sub-7. Ànims Martí, l'any que ve serà el teu any a Sub-8. I en Pol Faixedas que ha quedat sots-campió, empatat a 7 punts amb el primer. Set punts!. Un resultat espectacular.

En definitiva, estem molt contents de la vostra actuació i us animem a seguir així. Un molt bon campionat de tots els nostres jugadors, on s’han guanyat moltes partides, i també s'ha “après” :-).


Campionat d'Edats fase Girona

El club d'escacs Fornells estem molt contents d'haver acollit el campionat d'edats de Girona.

Agraïm la col.laboració de l'ajuntament i de tots els voluntaris que ens han ajudat a muntar aquest esdeveniment.

Us deixem un bon grapat de fotos. A veure si trobeu els vostres campions. En veiem el dia 8 per la jornada final.

Calendari Fornells 2020 - Lliga Catalana

Campionat per equips 2020

Aquest any el Fornells participarà a la lliga de Primera divisió de Girona.

Seguidament podeu trobar la classificació 2020

Copa Catalana Fase Girona 2020

El 12/01/20 el Club Escacs Fornells va participar a la Copa Catalana Fase Girona 2020 quedant en tercera posició de la seva categoria (1C). Felicitats a tots els participants.


Campionat Nadelenc Gerunda 2019

Minicopa de Girona 2019

A finals de 2019 els nostres joves jugadors van participar en dos tornejos amb bons resultats i molta diversió. En el següent enllaç deixem algunes fotos.