Wandel mee!

You'll never walk alone. Zeker in deze vreemde tijden is het soms fijn om even met iemand te gaan wandelen en een praatje te maken. Daarom bieden wij je deze gratis mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met andere studenten van Fontys om een ​​wandeling te maken.

Via onderstaand contactformulier kun je met een andere student (in de fysieke wereld) afspreken om een ​​wandeling te maken. We zorgen ervoor dat je elkaars contactgegevens krijgt, zodat je een plaats en tijd kunt afspreken.

We sturen je altijd een e-mail met de contactgegevens van je partner en verversen alle aanmeldingen tussen vrijdag en zondag. Dit betekent dat je je één keer per week kunt inschrijven voor een wandeling.

Houd tijdens het lopen altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en anderen. Vermijd openbaar vervoer als je naar de afgesproken locatie reist.

Neem contact op met frissegedachteswalks@gmail.com met eventuele vragen of opmerkingen.

Kijk op frissegedachtes.nl voor een overzicht van alle universiteiten en hogescholen waar we nu al actief zijn. We hebben nu in totaal al 2011 aanmeldingen!

Meld je aan!

Als het formulier niet werkt, klik dan hier.