Wat gaan we doen?

Je zal nooit alleen zijn. Of je nu gewoon even een pauze wil van alles wat je aan het doen bent en sociaal contact op wil zoeken, of nieuwe mensen in jouw stad wil ontmoeten waar misschien blijvende vriendschappen uitkomen, wij zijn er om dit mogelijk te maken. We vinden het allemaal fijn om er samen met iemand even uit te gaan en als Frisse Gedachtes bieden wij iedereen deze kans.

Door middel van het aanmeldformulier hieronder kan je je inschrijven voor een sociale activiteit met andere studenten in jouw stad. Wij zorgen ervoor dat je elkaars contactgegevens krijgt zodat je een plaats en tijd af kan spreken. We sturen deze contactgegevens per mail naar je toe en bekijken de nieuwe aanmeldingen iedere week tussen vrijdag en zondag. Dit betekent dus dat je je één keer per week kan aanmelden voor een sociale activiteit.

Zorg er wel voor dat je 1,5 meter afstand van elkaar houdt tijdens de activiteit en vermijdt het openbaar vervoer wanneer je naar de afgesproken locatie reist. Je kan contact opnemen via frissegedachteswalks@gmail.com met al jouw vragen en opmerkingen!

Kijk op frissegedachtes.nl voor een overzicht van alle universiteiten en hogescholen waar we nu al actief zijn. We hebben nu in totaal al 5149 aanmeldingen!

Meld je aan!

Als het formulier niet werkt, klik dan hier.