04. februar 2019: Dagens ultralyd viste at det er valper i magen til Molly!

Jeg tok kontakt med Kristine Hansen i høst, og fikk klarsignal til å få bruke hennes flotte hannhund: Walkups Catch Bull at Four på Molly

Molly begynte løpetid 21. desember 2018, og 2. januar (13.dagen) tok vi en tur til Dyrlegene i Norderhov og tok en utstryk samt en blodprøve som jeg kjørte inn til Veterinærhøyskolen med. Jeg hadde en klar formening om at det var for tidlig, noe prøvene også viste. Blodprøven viste 4 - og veterinæren informerte om at den burde minst opp i 20, og at den etter å ha oppnådd 10 som regel doblet seg pr.dag.

Jeg holdt øye med farge på blod, og fant ut at det måtte nærme seg rett tid rundt 6. januar.

Så på 16. dag av løpetiden reiste Molly og jeg for å besøke Kristine og Humphrey i Mustadroa. Molly var ikke særlig hyggelig mot verten sin i starten, men etterhvert lot hun seg sjarmere av denne flotte gentlemannen som lot henne få bestemme fremdriften av daten. De fant etterhvert tonen, og hun slapp han mye lenger en jeg hadde drømt om på forhånd, så det så faktisk lovende ut. Imidlertid syns vi det virket som det var litt for tidlig, så vi avtalte en ny date dagen etter.

Kom fram på ettermiddagen og siden det var blitt mørkt var det på med hodelykt :-)

Molly måtte sette litt grenser med en gang, men de var straks i gang med flørtingen, og før 5 minutter var gått forsvant de bak huset. Vi tuslet etter, og når vi rundet hushjørnet så vi at de allerede hang ;-). Ville bare være for seg sjøl må vite... Vi lot de være i fred og fulgte bare med, og de hang i ca 10 minutter.

Vi har avtalt en ny date i morgen, og vi er rimelig sikre på at det er rette tiden, så nå blir det spennende uker framover :-)

Det ble ingen parring nr. 2 Molly mente helt klart at det holdt med en gang, så da får vi se om hun har rett