Fluitstudio Oost

Bij Fluitstudio Oost in Nijmegen kunt u terecht voor dwarsfluitlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Alle genre's komen aan bod, van pop en folk tot klassiek en jazz. Bel gerust voor meer info en een gratis proefles 06-40094210. Route

Momenteel neem ik geen nieuwe leerlingen aan.

DOCENTJohn Devitt is geboren te Dublin in Ierland en vanaf 1977 woonachtig in Nederland.

John heeft zijn fluitopleiding bij Professor Doris Keogh aan The Royal Irish Academy of Music te Dublin genoten, en is later fluit en improvisatie verder gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium.

Inmiddels heeft hij jarenlang ervaring met lesgeven aan diverse muziekscholen, waaronder De Stroming te Wijchen, Het Musiater te Zevenaar en De Nieuwe Muziekschool te Druten, aan zowel kinderen vanaf 8 jaar als aan volwassenen.

Daarnaast heeft hij fluitles gegeven in het basisonderwijs, bij het project Muziek in de Klas (dwarsfluit), en bij het Muziek=Klasse project op basisschool De Kubus te Druten .

Naast het lesgeven heeft hij eigen werk voor fluit geschreven en opgenomen, en werken van J.S.Bach gearrangeerd voor fluit trio en voor fluit & piano. Meer informatie daarover kunt u hier vinden .

LESVORMEN & TARIEVEN

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen beginnen op de Dinofluit of fife. Meestal kan je na een jaar Dinofluit met gemak overstappen op de dwarsfluit. Met de dwarsfluit kan je beginnen vanaf 8/9 jaar.

Individuele les:

Lesduur: 30 minuten per week,

of 1x per 2 weken 30 minuten.

Lesgeld:

Een les van 30 minuten kost € 20,- per les

10 Lessenkaart

De 10 - lessenkaart is met name gericht op volwassenen of (ver) gevorderde leerlingen.

Lesduur: 10 lessen van 30 minuten

Lesgeld: € 200

KvK nr. 09197664 Route