77 anys de la Fira de la Puríssima.

Els dies 6,7 i 8 de desembre la Fira de la Puríssima torna a omplir els carrers de la ciutat per celebrar una nova edició d’aquesta festivitat tan esperada.

L'edició número 77 de la Fira te els atractius habituals de la gran cita santboiana de l'any: la Rambla de Rafael Casanova  s’omplirà de planter i la plaça de l’Ajuntament acollirà el mercat Nadalenc. No hi podrà faltar el Mercadal amb les foodtrucks, l’Espai familiar a la Plaça de l’Agricultura o el Mercat d’Art Jove a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.. Com a novetats, a l'Espai de mobilitat sostenible es donarà a conèixer la nova marca Citimob Sant Boi, que aplega els concessionaris locals; l'espai Vicult canvia d'ubicació i es trasllada als jardins de l'Ateneu Santboià; i l'exposició municipal tornarà a ser immersiva però enguany estarà centrada en un dels grans projectes del futur immediat: el parc ambiental de Torre de la Vila.

Segueix-nos a les xarxes socials: 

#santboidellobregat #firapuríssima #firapuríssima2023 #puríssima 

FacebookInstagram

Sobre el cartell

Aquest cartell de la dissenyadora santboiana Irene Serrano, exalumna de Batxillerat Artístic de l'INS Camps Blancs, és la imatge de la pròxima Fira de la Puríssima. Amb pinzellades ràpides i inacabades, colors neutres i vinyetes inspirades en el còmic, la Irene ha volgut representar els principals ingredients del certamen: l'ambient familiar, el moviment de persones, la diversitat social i cultural, el paper de la gent jove o la participació en aquest esdeveniment oberta a tothom.