FELIX SPERANS

Felix Sperans schreef tijdens zijn leven meer dan veertig boeken bij elkaar. Over de inhoud daarvan kan en mag ik u niets vertellen uiteraard. Iedereen dient elk boek voor zichzelf te beoordelen en mag zich daardoor niet laten beïnvloeden door de visie van wie anders ook. Smaken verschillen, nietwaar? Lezers ook uiteraard. Gelukkig maar!

Daarom zou ik u aanraden om zelf eens te testen of Felix Sperans nu al dan niet iets in zijn mars heeft en of al dat geschrijf wel enige waarde en zin heeft. Waagt u het erop? 

Als ik u was zou ik dan beginnen met zijn boek "Opdracht Volbracht" te lezen. U zult dan de smaak al vlug te pakken hebben om meerdere boeken van Felix te gaan lezen. Zeker weten!

Ook goed om weten is dat alle boeken van Felix Sperans in alle boekhandels verkrijgbaar zijn, zowel in de reguliere als bij die op Internet. Als je meer wilt weten over Felix en zijn werk, dan kunt u best wat Googelen. Maak er een zoektocht van. God weet waar u terecht zult komen. Misschien wel in het beloofde land!

Als u niet graag (lang) zoekt, kunt u altijd nog bij de uitgever terecht. Die zal u met veel plezier, en met kennis van zaken, inlichten en verder helpen. Probeer het maar eens, en geniet ervan:

https://www.uitgeverijgelderland.nl/?s=felix+sperans&post_type=product&type_aws=true

Als je persoonlijk iets wilt vragen aan Felix Sperans zelf - om een van zijn boeken gesigneerd te krijgen bijvoorbeeld - neem dan gerust contact op met zijn beste vriend. Dat is nog altijd:


Leon Roelants

e-mail: leon.roelants@gmail.com


P.S. Om volledig te zijn moet ik u nog melden dat Felix Sperans ook nog een paar honderd schilderijen op doek heeft gezet, waarvan er nog wel enkelen te koop zijn. Het zijn allemaal zeer kleurrijke, abstracte werken. Wie hier meer wil over weten, kan best met mij contact opnemen. Ik help je dan wel verder!


Leon Roelants

leon.roelants@gmail.com