FEEST van de FOLK

Van 24 april tot 3 mei 2020 - volledig geannuleerd

BELANGRIJKE MEDEDELING: De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat (massa)bijeenkomsten t.e.m. 31 augustus 2020 niet toegelaten zijn in België. Muziekmozaïek vzw heeft dan ook de logische beslissing genomen om het Feest van de Folk niet te laten doorgaan. De gezondheid en veiligheid van bezoekers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze eerste prioriteit. We wensen uiteraard iedereen heel veel moed toe in de komende periode. Stay safe.

Het Feest van de Folk is een organisatie van Muziekmozaïek vzw en wil in de periode april/mei folkmuziek en aanverwante genres in de kijker plaatsen. Het Feest van de Folk plaatsen we ieder jaar in de kijker door een startevenement. In 2020 barst in Oudenaarde op 24 en 25 april het folkfeest los (mededeling corona virus, annulatie evenement).

Hier alvast een kleine greep op het aanbod van het Feest van de Folk 2020: Luka Bloom in Dendermonde, Soetkin Baptist in Koksijde, Bergfolk 11 in Booischot, Double Bill -sirom en Merope in Ieper, Anne Niepold & Alfama Kwartet in Kapellen, Balkan Trafik Festival in Brussel, torgeir Waldemar in Borgerhout, Double Bill in Geel, ... (mededeling corona virus, annulatie evenement).

Wil je alle activiteiten ontdekken, ga dan zeker naar onze activiteiten pagina.