(g)een idee? Ik help!

met je website, je social media of je animatievideo

Mag ik je helpen met je website en je social media?

Is je website nog ok?

Je bent druk met je eigen bedrijf en je hebt natuurlijk ook op het internet je online visitekaartje, je eigen website. Je hebt die of zelf gemaakt of door iemand anders laten maken. Eigenlijk bekijk je 'm zelf nooit meer. Maar nu je daar vandaag wel een keer naar kijkt, zie je dat je eigenlijk toe bent aan een nieuwe.

Nieuwe website?

Je bent op zoek naar een websitebouwer die snel een goede en betaalbare website voor je ontwerpt, bouwt en eventueel ook bijhoudt. Je wilt een website waar je niet veel aan hoeft te doen, je zoekt geen Content Management Systeem, maar wel een goed vindbare en moderne website.

Website bijhouden?

Je website heb jij nu helemaal op orde en je wilt daar verder niet al te veel aan hoeven doen. Of...toch wel handig om er af en toe iets nieuws te melden,of nieuwe producten of diensten aan te kondigen.

Je hebt er alleen geen tijd voor, geen zin in....ook daarmee wil ik je natuurlijk helpen.

Social media

Dat zelfde geldt voor het bijhouden van je social media accounts, zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube. Je wilt het graag allemaal bijhouden maar je eigen werk verdient jouw volle aandacht en tijd. Met het bijhouden van die social media kan ik je helpen.

EHBO service

Naast je website en je social media gebruik je vast ook andere software, bijvoorbeeld een mailing programma, een fotobewerkingprogramma, of spreadsheets. Kom je daar niet helemaal uit of wil je gewoon tips of een opfriscursus, dan kan ik je helpen!

Ik ben per slot van rekening maar een mailtje of een telefoontje van je vandaan.

Spreek ik je snel?

Zullen we even verder praten over de mogelijkheden? Kijk je nog even naar de video en de tekst er onder of neem je nu direct contact op?

Animatievideo

Wil je een leuke animatievideo voor jouw website?

Graag help ik je daar ook mee.

Wat voor idee heb je en hoe wil je je aan je mogelijke klanten presenteren?

Welke stijl past het beste bij jouw imago?