CAMPUS 2019

El complex El Collell és una finca amb unes instal·lacions excepcionals i amb 150 hectàrees de prats, boscos i muntanya ubicada entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

Desde Fanjac s'ha organitzat un campus per aquest estiu del 7 al 14 de juliol, que tindràn lloc a la casa de colònies El Collell. Hi tindràn només accés SOCIS de Fanjac.

Dates: del 7 al 14 de juliol

Edat mínima: Primer de Primaria curs 2018-2019

Edat màxima: Batxillerat.

Preu soci: 375€ (bestreta de 100€)

[Els imports de les bestretes a compte de l'import total de les colònies no seran retornats en cas de cancel·lació]

Metodologia

Les activitats estan pensades, dissenyades, dirigides i desenvolupades per un equip d’experts educadors i pedagogs que a més a més tindràn formació sobre “Altes Capacitats” per part de Fanjac. La ràtio és d’un monitor per dotze nens, depèn de les edats, per fer més rica i personalitzada la relació entre monitor i nens. El coordinador o director de lleure serà l’encarregat de vetllar pel funcionament de les colònies i serà el vincle entre Fanjac, monitors i nens. Aquest sempre estarà a disposició per aclarir qualsevol dubte, coordinar horaris i àpats i vetllarà per el funcionament de l’activitat.

Justificació didàctica

Es realitzarà el mètode de la globalització centrat en l’ interès del nen. S’ha de tenir en compte que l’activitat educativa en el lleure no serà mai disciplinada. Els monitors no tenen un paper de mestre, sinó una actuació no directivista i personalitzada, basant-nos en el respecte i la relació d’igual a igual. Creiem important aprofitar espais i recursos físics i naturals de l’entorn treballant els respecte a la natura per tal de crear un ambient responsable i sostenible. Basarem l’educació del nen en valors ètics i solidaris, tot centrant-los en l’autonomia del nen , la responsabilitat i la presa de compromisos.

Activitats:

Fanjac aportarà tallers i activitats extracurriculars com biologia, ciència i cuina creativa,astronomia i màgia. Aprofitant l'entorn es farà un Trekking aquàtic i un taller d'hípica amb ruta a cavall i moltes més activitats de lleure que ens ofereix El Collell com:


Camp d'Aventura, Pista americana, Ginkanes, Rutes d'orientació, jocs de rol, excursió BTT, Kaiaks, Laser Tag, Jocs d'aigua, jocs de nit, Piscina nocturna, Kin Ball, Overboards i molt més...


Lloc

Crta. Santuari Sta. Maria del Collell s/n

17831 Sant Miquel de Campmajor

Girona

Copyright © 2017 FANJAC.ORG. All screenshots © their respective owners. Google+