Bemutatkozás

Cégünket, 1993-ban alapítottuk, mely családi vállalkozásként indult. Kezdetben kizárólag hajópadló és lambéria gyártásával foglalkoztunk, melyet csakis jó minőségű és szárított alapanyagokból gyártottunk. Az évek során bővítettük palettánkat és 2001-ben új telephelyre is költöztünk.

A fő tevékenységünk jelenleg is a hajópadló és lambéria gyártása maradt. Főleg borovi és luc, illetve vörösfenyőből készítjük termékeinket, természetesen most is a jó minőségre törekedve.

Választékbővítésképp tartunk fűrészárut (építő és asztalos minőségben), OSB. lapokat, gipszkartont, szigetelőanyagokat, tetőfóliákat, zsindelyeket, szögeket, csavarokat keményfa parkettát, belső ajtókat, táblásított anyagokat (borovi-fenyőből, tölgyből és gőzölt bükkből), lépcsőlapokat, farostlemezt, rétegelt-lemezt, profil illetve típusléceket, szélezetlen asztalos min. borovi, vörösfenyő, tölgy gőzölt bükk és akác anyagokat.

A telephelyen 35m3-es szárítókamrával is rendelkezünk. Igény szerint (kamion tételben) vállalunk bérszárítást és bérgyalulást is.

A gépparkunkból 2 db gépet 2005-ben a GVOP-s pályázat keretében újra cseréltünk, melynek segítségével magasabb színvonalú terméket tudunk előállítani.

A telephely rendelkezik továbbá kb.500 m2-nyi fedett színnel,mely lehetőséget nyújt az alapanyagok száraz helyen való tárolására.

A már megszokott udvarias, gyors, korrekt kiszolgálással várjuk régi és új vásárlóinkat!