Fabri Expertise


Expertisebureau Fabri is een onafhankelijk expertisebureau en uw aanspreekpunt voor expertises van voertuigen in rechtsbijstand. Fabri is sinds 1990 gespecialiseerd in onder andere uitgebreid technisch onderzoek, tegenexpertise, geschillenbemiddeling, reconstructie van verkeersongevallen en gerechtsexpertise. Ze bieden u een persoonlijke en eerlijke aanpak met jarenlange ervaring.

DIENSTEN

Technisch onderzoek & Bemiddeling

De expert onderzoekt allerhande problemen van voertuigen welke betrekking hebben op onder andere de aandrijving, carrosserie, elektronica, gebrekkige herstellingen, motor, ophanging, verborgen gebreken, versnellingsbak, ... Hij analyseert en zoekt mogelijke oorzaken. In een uitgebreid technisch verslag verklaart hij de problematiek en stelt een begroting op.

Op basis van de technische expertise trachten onze experts een geschil op minnelijke wijze op te lossen en tot een overeenkomst te komen welke redelijk is voor alle partijen.

ongeval reconstructie

Op basis van een technische studie van de omstandigheden en schade bepaalt de expert mogelijke oorzaken en de aansprakelijkheid van een ongeval.

gerechtsexpertise

Onze experts kunnen in rechtsreekse aanstelling van een juridisch instelling optreden.

Arbritage

Onze experts zijn in de mogelijkheid om als scheidsrechter op te treden bij een geschil waarbij de eerste experts er niet in slagen om tot een overeenkomst te komen.

TEGenexpertise

Wanneer u het niet eens bent met de besluiten van een expert dan kan u ons via uw rechtsbijstandsverzekeraar aanstellen voor een onafhankelijke tegenexpertise.

Waardebepaling

De expert schat de waarde van uw voertuig op basis van een objectief en transparant onderzoek rekening houdend met de staat, historiek en markt. Dit kan betrekking hebben op oldtimers, youngtimers, exclusieve voertuigen, wrakken, tweedehandsvoertuigen ...

Indien gewenst kunnen we het (beschadigd) voertuig vrijbljivend aanbieden op een gespecialiseerd platform, waarop opkopers een bod kunnen uitbrengen.


Neem contact op via info@fabri-expertise.be voor meer info