Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Xarxa de laboratoris de L'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT)

Carousel imageCarousel image

Espai de rapid prototyping i espai de formació equipat amb màquines de fabricació digital. Impressores 3D de diferents tecnologies, talladora làser i fresadora descriptori i escaners 3D.

Carousel imageCarousel image

Espai de prototipat equipat amb eines elèctriques manuals i de banc per al ús dels estudiants i personal PDI I PAS de la UPC

Carousel imageCarousel image

Programa per al desenvolupament de projectes interdisciplinaris orientats a complementar la formació acadèmica col·laborant amb professionals d'empreses reconegudes per generar propostes d'aplicabilitat real a l'àmbit de l'activitat de l'empresa.

Carousel imageCarousel image

Espai de monitorització de llançament de coets al servei dels diferents projectes singulars de l'ESEIAAT relacionats amb desenvolupaments aeroespacials

Programes

CATEDRA HP

L'objectiu del Hub d'Innovació en Fabricació Digital HP-UPC és promoure el coneixement i fer possible la comunitat de la UPC interactuar amb les tecnologies més avançades de la Indústria 4.0 i la Fabricació Digital.

La Càtedra té un àmbit d'actuació transversal entre totes les unitats de la UPC. La seva activitat s'orientarà cap a la R+D, la difusió de coneixement, la transferència i la divulgació científica i tecnològica en Fabricació Digital i la Indústria 4.0.

CARNET

El Future Mobility Research HUB, iniciat per SEAT, Volkswagen Group Research i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), és un hub obert per a socis industrials i acadèmics de les àrees de recerca i innovació de l'automoció i la mobilitat. CARNET es troba a Barcelona i treballa mitjançant la col·laboració basada en projectes. Se centra en la innovació i les solucions que tanquen la bretxa entre la recerca acadèmica i la innovació industrial en mobilitat urbana.

EMPRESES

Activitats de divulgació i assessorament de noves pràctiques de fabricació additiva, per a millorar el desenvolupament de l’activitat industrial, en el marc del projecte “Serveis Experimentals en fabricació additiva"

Assessorament tècnic especialitzat “in company” per a descobrir noves formes de producció digital. Inspirem, formem, reflexionem, sobre la tecnologia i noves maneres de fabricar i fer

STEAM

FabKids és un projecte educatiu que té com a objectiu despertar l’interès dels més joves per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a través d’un aprenentatge molt pràctic posant mans a l’obra per inventar, fabricar i innovar.

El nostre objectiu és despertar l’esperit creatiu i emprenedor dels nens mitjançant la fabricació digital.