Reisekalender

Vi anbefaler!

24. feb - 01. mar @ Minsk, Hviterussland

Selvutvikling, avslappet atmosfære og gode samtaler står i fokus når rutinerte forelesere guider deg til hvordan du kan nå dine mål. Dette er et av ESTIEMs høyest vurderte eventer.

Påmeldingen stenger 31. januar

Vi anbefaler!

8. - 15. mar @ Porto, Portugal

Brain Trainer er ESTIEMs eventserie for softskills-trening. Hvordan fremstår du som leder? Få tips i hvordan du kan bli mer overbevisende, gjennom verbalt og ikke-verbalt språk. Undersøk mekanismene bak læring.

Påmeldingen stenger 30. januar


23. - 29. mar @ Moskva, Russland

Business Puzzle tilhører ESTIEMs karriererettede-eventer. Diskuter ulike karriereveier, definisjonen på suksess, og lær verktøy for å bli mer organisert og produktiv. Under arrangementet er det også et lite case-studium og flere bedriftsbesøk.

Påmeldingen stenger 17. februar

Vi anbefaler!

21. apr - 27. apr @ Budapest, Ungarn

Opplev Ungarn i 4 dimensjoner: Kultur, politikk, økonomi og språk. Dette er eventet for deg som virkelig vil se og forstå alt hva Ungarn har å by på. Du får innsikt i Ungarns politiske stilling i Europa, både i fortiden og i dag, en kort intro til økonomien med bedriftsbesøk, og får kulturelle impulser med kunst, folkedans og gulasj.

Påmeldingen stenger 29. februar

Vi anbefaler!

17. - 24. apr @ Ilmenau, Tyskland

Få grønt belte og sertifisering i Lean Six Sigma, og lær mer om prosess-effektivisering. Denne sertifiseringen tas ofte etter at man er kommet ut i arbeidslivet, men gjennom ESTIEM har du muligheten til å følge kurset nå, og få muligheter til videre internships hos europeiske industribedrifter.

Påmeldingen stenger 24. februar

16. - 22. apr @ Istanbul, Tyrkia

Vær med å diskutere hvordan man kan bruke teknologi til å løse aktuelle samfunnsproblemer gjennom workshops, inspirasjonsforedrag og bedriftsbesøk.

Påmeldingen stenger 22. februar