Hovedpartner

Vi er svært stolte av å være hovedsamarbeidspartnere med Orkla. Under er info om karrieremuligheter i Orkla.

Er du er klar for en utfordring? Kom til Orkla da vel!

Orkla er et internasjonalt konsern med 111 fabrikker globalt og 23 i Norge. Hovedkontoret vårt ligger i Oslo. Orkla ansetter unge mennesker som ser løsninger og har lyst til bidra med utvikling, hele veien fra produksjon til forbruker. Orkla må effektivisere, utvikle og tilpasse samt forbedre seg for å levere til kvaliteten kundene forventer. Den raske utviklingen gjør at vi har mange arbeidsmuligheter å tilby for den nysgjerrige og motiverte.

For oss er det for eksempel viktig å skape grønnere næringskjeder, både fra produksjon til forbruker. Det innebærer selve produskjonen, at produktet beholder den kvaliteten som forbrukeren forventer, men også at vi begrenser utslipp i logistikken også.

I Orkla kan man jobbe innen mange ulike fagfelt og vi vil trenge å ansette flere i årene som kommer.

Vi ansetter til Summer Internships, Young Professionals og til trainee-stillinger. Vi har også flere juniorstillinger å tilby.

Da er det ekstremt viktig å ha et våkent blikk, evnen til å regne ut effektivitseringsmulighetene og forslå løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere, men også at det skal være kostandseffektivt for oss å fortsette produksjonen.

Vi trenger de som kan utfordre det etablerte og kanskje foreslå muligheter vi ikke har sett selv enda – og det gjelder i hele konsernet. Les mer om Orkla og ledige stillinger her: https://careers.orkla.com/?locale=nb_NO