Hallivuorot

Seuran hallivuorot ovat uudistetussa Leppävaaran uimahallissa. Jokaisella hallivuorolla on aina hallivalvoja. Hallivalvoja huolehtii vuoron käytännön järjestelyistä (avainten jakamisesta, opastamisesta, turvallisuudesta). Useimmiten hallivalvoja on hallivastaava.

Syksy 2019 (vk 33 - vk 50) ja Kevät 2020 (vk 1 - vk 24)

Lauantaisin klo 19:40-21:00

Sunnuntaisin klo 19:40-21:00

Poikkeukset vuoroihin:

vk 46 la 16.11 Ei hallivuoroa, Uintikilpailut

vk 51 ja vk 52 Ei hallivuoroja, Joulu ja Uusivuosi

vk 15 la 11.4 Ei hallivuoroa, Uintikilpailut


Saapuminen

Hallin lukitusjärjestelmistä johtuen sinne tulee saapua klo 19:20 mennessä. Jos on tarvetta tulla vasta myöhemmin, niin sovi asiasta etukäteen hallivastaavan kanssa.

Allas

Molemmilla vuoroilla on käytössä hyppyallas (25m pitkä, 10m leveä ja 5m syvä). Altaan teräksinen pohja on varsin altis syöpymiselle joutuessaan kosketuksiin metallisten esineiden kanssa, sekä naarmuuntuessaan. Tämän takia kaikenlaisten irtonaisen metalli sälän (hiuspinnit, ruuvit yms.) tuominen altaaseen on ehdottomasti kielletty. Sama koskee myös pinnoittamattomia lyijypainoja. Pinnoitetut ja suljetuissa taskuissa olevat painot ovat kuitenkin sallittuja.

Laitesukeltaminen

Laitesukeltaminen hyppyaltaassa on sallittu. Pohjasuojattomien pullojen käyttäminen on kuitenkin kielletty. Käytettyjen varusteiden tulee olla puhtaita. Kamppeet saa tuotua autolla aivan hyppyaltaan viereen, mutta tähän tarvitaan erityinen avain, jonka saa hallivalvojalta. Jos olet tulossa laitesukeltamaan ensimmäistä kertaa, niin ilmoita tästä etukäteen hallivastaavalle, näin osaamme varata aikaa käytäntöjen neuvomiseen.

Norpat

Norppien käyttöön on varattu 3 rataa isosta altaasta sunnuntaisin klo 18:30-20:00. Hallille tulee saapua klo 18:15 mennessä. Siirrymme pukutiloihin aina yhtenä ryhmänä. Norppien vuoroista voi kysyä lisää nuorisovastaavalta.

Lauantain vuoro

Lauantain hallivuoro on jaettu sukellusseura Nousun kanssa. Käytännöt ovat kuitenkin samat kuin sunnuntain vuorolla. Lauantain vuorolla on enemmän laitesukeltajia ja siihen liittyvää koulutus toimintaa.