ES MÚSICS

inici del curs 2024 - 2025

dia 16 de setembre

Qui som?

L’Associació Es Músics es va constituir l’any 2007 amb la finalitat de promoure la cultura dels joves de Ciutadella. 

Fins ara, ha estat constituïda per una junta directiva formada per mares d’alumnes, professors i professores però el curs 2022-2023 l'Associació, va passar a anomenar-se Es Músics S. Microcooperativa, el funcionament de la qual és exactament el mateix que fins ara.

Des de 2013 som pioners a Menorca amb el sistema anglès de l'ensenyament de l’ABRSM amb titulació acadèmica de reconeixement internacional i amb el que tenim una gran satisfacció de poder dur-lo a terme obtenint les màximes qualificacions per part de l'alumnat.

Per altra banda també, som la primera entitat de Menorca que està adherida des de 2019 al programa d’Aula Virtual Música, en el qual els alumnes adquireixen els coneixements de llenguatge musical d’una manera molt més dinàmica i divertida. A més, els resultats acadèmics han estat i són molt satisfactoris. 

Ens podeu trobar al:

Carrer Caragol,50

Ciutadella de Menorca

07760 (Illes Balears)

Mòbils de contacte: 676633758 - 636920644 - 676163743

Correu electrònic: info@esmusics.es

Com funciona l'escola?CURS PER A NADONS  

Aquest curs està destinat a nadons d'entre 3 i 11 mesos i té una durada de 8 sessions basat en les estimulacions física, auditiva i visual a través de massatges i jocs. Estarà disponible els mesos d'octubre, febrer i abril i està exent de matrícula. 


ASSIGNATURES
CORAL 2022-2023

ABRSM


QUÈ ÉS L’ABRSM? 

És una associació de les reials escoles de música d’Anglaterra: ASSOCIATED BOARD OF THE ROYAL SCHOOLS OF MUSIC L’ABRSM va ser fundada el 1.889 i actua com a defensors de l’educació musical, i fan avaluacions musicals a nivell de tot el món; hi ha més de 600.000 persones de més de 90 països que es presenten en aquests exàmens. El tribunal d’examinadors compta amb més de 700 professionals amb una amplia experiència, tots ells són pedagogs i concertistes de renom. L’ABRSM compta amb el suport dels quatre conservatoris més importants del Regne Unit. 

A Espanya la titulació ABRSM està pendent de convalidació en aquests moments però s’està treballant per a la unificació de les diferents titulacions. De moment, pot obrir portes per entrar a Orquestres i a Escoles de Música entre d’altres. Els exàmens dels graus 6, 7 y 8 de l’ABRSM atorguen crèdits a les Universitats i Acadèmies Universitàries en les institucions d’Educació Superior del Regne Unit i també estan reconeguts en quasi tota Europa. 

INSCRIPCIONS PER A L’EXAMEN 

Les inscripcions per accedir a aquests exàmens es solen fer durant el mes de març. No hi ha data fixa per a l’examen. Sol tenir lloc entre els mesos de maig i juny en què rebem la visita cada any d’un examinador/a diferent. La programació de l’ABRSM està molt ben estructurada pedagògicament ja que les peces que es toquen abasten les diferents èpoques de la història de la música, exercicis tècnics, primera vista i prova d’oïda. Per tant, són uns exàmens molt complerts quant a l’aprenentatge i a la vegada molt dinàmics pels alumnes. 

                                     ALUMNES PRESENTATS ALS EXÀMENS DE L'ABRSM DEL CURS 2024.

                                                       EXAMINADORA CHRISTINE EDMUNDSON

                                                                           4 DE JUNY DE 2024

        AMB L'EXAMINADORA DEL CURS 2023 Ms. CHARLOTTE SINASSI-HILL