EPIDÈMIES

Les autoritats governamentals prohibeixen la difusió d'aquest material per la salut dels habitants del planeta Terra. L'incompliment d'aquest apartat serà castigat amb penes severes, des del negatiu de comportament a la deportació a l'illa de Cabrera, la llei del 20/31 de 2015 reconeix aquest dret.

L'equip metge del Govern Espanyol encarregat del control d'epidèmies demana als alumnes d'aquest grup l'ajuda matemàtica necessària per poder dur a terme el gran projecte d'erradicació d'una malaltia desconeguda, els seus efectes a llarg termini en la població i la reproducció de la maqueta del virus per poder combatre aquesta malaltia amb eines purament matemàtiques.

El primer que farem serà crear el grup, encara que sembla una feina senzilla no ho és. Heu de tenir en compte diversos factors:

El grup ha d'estar format per un màxim de 4 persones i un mínim de 3.

  1. Pensau que la nota és la mateixa per a qualsevol membre del grup, això vol dir que heu de tenir en compte les persones que triau per formar el grup.
  2. En qualque moment un membre del grup pot ser expulsat si la resta troba que no aporta res o repercuteix negativament en la nota de la resta dels integrants.

Clica en aquest enllaç per poder fer l'equip: Creació dels grups


Una vegada fets els grups podem començar amb la investigació.

El Govern vol saber si ets capaç de cercar informació en Internet sobre diferents malalties. La recerca d'informació a Internet comença a ser una necessitat, ja que avui dia pràcticament tot es pot trobar a la xarxa. Això implica que si tens un dubte de com es fa qualque cosa, no trobes dades de personesCi, no saps els efectes secundaris de qualque medicament o com omplir fins i tot la declaració de la Renda, has de cercar per Internet. Tenim el Youtube que ho explica tot, la Wiquipedia, el Google Maps i una infinitat de recursos a la xarxa per solucionar tot tipus de problemes.

S'han trobat aquestes malalties a diferents parts del planeta. Investiga a veure si ets capaç de trobar de quina malaltia es tracta, recorda que la informació que has de escriure al Google ha ser ser mínima, i que entre les diferents opcions que et dona Google has de seleccionar la que pensis que és més correcta.

Clica en aquest enllaç: Recerca a Internet

La notícia falsa: Inventa una notícia falsa relacionada amb malalties o epidèmies.

Obrir Document 1rA