Enricus L Natalis

29 de juliol del 2023

Parlar i riure, menjar i beure, cantar i ballar 

En aquest moment queden un parell de mesos perquè arribi la data assenyalada i, des de l'organització hem pensat: “Fem una web i expliquem els dubtes que hi pugui haver sobre la festa”. Així, si canvia alguna cosa, o s'afegeix alguna moguda, doncs podeu informar-vos quan i on vulgueu, sobretot a mesura que es van confirmant els detalls de la festa.

Schedula


12:00-14:00 Benvinguda i vermut. 


14:00-16:00 Dinar (macarrons)


16:00-17:00 Micro obert


17:00-18:30 Roger Casals


18:30-20:00 Quantum Manoletes. 


20:00-00:00 Punxadiscos DJ Burinat (confirmat!!!)


22:00-00:00 Sopar (Embotit, carn a la planxa i pa amb tomàquet)


22:00-00:00 Vídeos i fotos (sense veu)

Saepe quaesivit quaestiones

1-Ubicació? Can Febrer 

2-Edat? Aquesta festa és per tots els públics. Perquè l'Enric té ganes de compartir aquest dia amb tota la gent que estima i perquè això vol dir que vindrà gent des de 0 a 92 anys. Hi ha camp per córrer, hi ha una bassa per pescar granotes (porteu roba de recanvi) i hi ha macarrons.

3-Vull cantar/fer una actuació/dir alguna cosa/fer una performance. Quin és el millor moment? El micro obert. Hi haurà un escenari enfocat cap a les taules. Després de dinar tenim una estona dedicada a això. La Cristina ho organitza.

4-Hi haurà menjar per celíacs? Sí. Aviseu perquè tinguem la quantitat de menjar adient, però hi haurà una zona separada perquè la gent amb al·lèrgia al gluten puguin gaudir de la festa.

5-Hi haurà menjar per vegetarians? Sí. Aviseu perquè tinguem la quantitat de menjar adient. Com que els vegetarians no tenen problemes d'intoxicacions creuades, no hi haurà una zona separada. Però hi haurà macarrons sense carn i formatge i truita i alguna hamburguesa vegetal per sopar.

6-Macarrons? Sí. És el plat que més agrada a l'Enric. 

7-I no hi haurà croquetes? Val, no havíem pensat amb aquest tema. Hi treballarem.

8-Però, hi haurà Olla Xunga? Sí, amb quantitats industrials. 

9-Carn a la planxa? Sí, voliem fer carn a la brasa per sopar, però som enmig d'un bosc al mes de juliol. El Cheff Vier ens delectarà amb la seva habilitat a la planxa. Hi haurà botifarra, cansalada, llom i hamburgueses. 

10-Hi haurà una actuació de Roger Casals i una altra de Quantum Manoletes? Sí. El primer té l'encàrrec de fer-nos cantar una estona i aixecar-nos a ballar. Els segons, d'aconseguir disbauxar-nos amb la seva música. 


11-I després? No n'hi ha prou que la música no pari mai.  DJ Burinat is in the house. 

12-Que vol dir vídeos i fotos sense veu?  Doncs vol dir que quan es faci fosc tindrem un projector amb videos i fotos de les aventures que hem tingut junts amb l'Enric. Però no pararem la festa per mirar un vídeo (el que s'hagi de dir en veu alta, al micro obert) La música serà la protagonista.

13-Em vull apuntar a la festa. Com ho puc fer? Clica aquí

14-Em vull apuntar però no entenc això del qüestionari. Com ho puc fer?  Li dius a l'Enric que t'apunti. O a la Cristina o a la Martina o a qui coneguis de la família.

15-Em vaig apuntar però al final serem més. O menys o diferents. Com ho faig? Li dius a l'Enric que t'ho canviï. O a la Cristina o a la Martina o a qui coneguis de la família.

16-Perquè l'Enric parla tota l'estona amb tercera persona? Bé, aquest és un tema que està tractant amb els millors terapeutes i que li han recomanat que faci una festa per resoldre'l

17-S'ha de portar alguna cosa? Sí. S'aconsella portar roba de recanvi pels nens. També s'ha de portar ganes de fer festa i molta energia positiva. S'ha de portar anècdotes, vivències, cançons, riure, felicitat i moltes ganes de passar-ho bé. 

18-L'Enric farà abraçades de les seves? Sí, recordeu a dir-li “fluixet” abans de rebre-la.

19- Ens podem quedar a dormir amb la tenda de campanya o la camper? Sí. Can febrer disposa d'un espai verd i prou gran per plantar les tendes o aparcar furgonetes, campers i qualsevol vehicle que pugui permetre a la gent pernoctar. Hi ha dos espais, un a la part de dalt, lleugerament més allunyat de la festa i un altre just al costat. 

20-

Podem saber qui vindrà a la festa? Sí, aquí sota hi ha el llistat de la gent que ja s'hi ha apuntat
Confirmavit artists

Convidats Festa aniversari Enric L Natalicius