от 4500 лв с ДДС

Преференциални абонаментни планове към перманентни мрежи, отстъпки при закупуване на софтуер за контролер с богата функционалност. Система за безплатна неограничена поддръжка за решаване на проблеми и откриване на нови хоризонти.

rx datasheet.pdf

REACH RX

Мрежови RTK роувър със сантиметрова точност

Лек роувър с джобен размер за събиране на данни с точност до сантиметър. Работи с мрежови корекции (NTRIP). Предлага се с приложението ReachView 3.

Лесен за настройка, не е необходима конфигурация

Reach RX използва Bluetooth с ниска енергия (BLE), който ви позволява да се свържете и да започнете проучване с вашия смартфон или таблет за няколко секунди. Активирайте Bluetooth на вашето устройство с iOS или Android, намерете своя Reach RX в ReachView 3, добавете идентификационни данни за корекция на мрежата и съберете първата си точка. Няма настройка за грешка.

Резултати с точност до сантиметър

Reach RX проследява GPS/QZSS, Galileo, Glonass и Beidou и получава корекция за под 5 секунди дори при трудни условия.

С джобен размер и лек

Теглото на Reach RX е само 250 грама. Вземете го навсякъде - тежи по-малко от кутия газирана напитка и се побира във всяка жабка или джоб на раница.

Няма нужда от специално обучение

С Reach RX можете да забравите за прекарването на време в лично обучение и курсове. Reach RX е проектиран да отговори на очакванията както на опитни професионалисти, така и на техници, които трябва да получат точни резултати. Сега всеки от екипа може да започне да използва RTK.

Компактен и здрав

250 грама, 172 mm x 51 mm x 39 mm

IP68

RX е водоустойчив до 1,5 m дълбочина. Всички конектори са напълно запечатани и защитени от вода и прах със силиконови тапи.Околна температура -20 до +65 °C (-4 до 149 °F).

Индустриална батерия

Li-Ion батерия,16 часа работа. Индустриална батерия, която се справя добре както с високи, така и с ниски температури. Цял работен ден за 1 час зареждане. Можете да зареждате в движение от всеки USB порт и вън;на баттерия с кабела, който идва с Reach RX. 2000+ цикъла на зареждане и разреждане при запазване на първоначалния капацитет.