Gyermekszakkörök

Online jelentkezési lap:        Felsőörs        Alsóörs

Kedves Szülők!

A foglalkozásokon óradíjas/bérletes rendszerben lehet részt venni. A 90 perces művészeti óra díja: 2 000 Ft/alkalom/fő*. Aki bérletet vásárol, annak 1 500 Ft/alkalom/fő* (anyagköltséggel együtt).
Bérletet bármennyi alkalomra lehet előre vásárolni, Önök döntik el, hogy egyszerre mennyi órát kérnek. Ebben az esetben a gyermek névre szóló kis bérlet-kártyát kap, ezen jelöljük az előre kifizetett órákat, és ezen húzzuk ki azokat, amiken már részt vett a gyermek.
A kártyát el lehet hozni minden órára, hogy jelöljem a tényleges részvételt, de akkor sincs baj, ha otthon marad. Minden foglalkozáson jelenléti ívet vezetünk, amit a gyerekek írnak alá, így korrekten követhető lesz a tényleges részvétel. (A bérlet lejárta előtt emlékeztető e-mailt küldök a szülőknek, így nem kell naprakészen követniük a felhasználást.) A foglalkozásokon minden alapanyagot és felszerelést biztosítok, festős pólót sem kell hozni. Új jelentkezőknek az első óra ingyenes próba óra!

Bérlet előnyei:

-kedvezményes óradíj
- a fix összegű havidíjjal ellentétben csak a ténylegesen igénybe vett órát számoljuk el (ha valaki hiányzik, nem fogy a bérletes alkalom)
- egyénileg választott ütemezésben lehet fizetni
- akinek megterhelők a szeptemberi kiadások, egyedi megbeszélés után az első bérletet októberben is fizetheti (október 10-ig!)
- bérlet esetén jár a testvérkedvezmény: 1 300 Ft/alkalom/fő*

*(Az árak 2023. dec. 31-ig érvényesek)

Gyakran ismételt kérdések:

Én havi díjat szeretnék fizetni. Megoldható?
Igen, megnézzük, hogy az adott hónapra hány alkalom esik, ennyit kell előre kifizetni. Ha közben a gyermek hiányzott, nem fogynak az órái, hanem átcsúsznak a következő hónapra.

Én fél évet szeretnék kifizetni, megoldható?
Természetesen, összeszámoljuk ez hány alkalom, és annyit kell fizetni.

Gyermekem gyakran hiányzott, az öt alkalmas bérletet 2 hónap alatt használta fel. Ez nem gond?
Nem, ez a bérletes rendszer lényege: csak azokat az órákat számoljuk el, amin tényleg ott volt a gyermek. Teljesen mindegy, hogy ez a tanéven belül mennyi idő alatt történik meg.

Gyermekem két hétig beteg volt, mi lesz az előre kifizetett órával?
Semmi, amíg beteg, vagy bármilyen okból hiányzik, nem fogynak az órái. Ha ismét jön órára, csak akkor vonunk le egy alkalmat.

Kell-e előre jelezni a hiányzást, és kell-e igazolni?
Nem, de megköszönöm, ha e-mailben jelzik, ha nem jön a gyermek. Igazolni nem kell a hiányzást.

Először öt alkalomra vettünk bérletet, de most más mennyiséget vennénk, megoldható?
Természetesen, bárhogyan változtatható a megvásárolt órák száma.

Tanév közben kapcsolódnánk be az órákra, ez nem baj?
Természetesen nem, bármikor lehet csatlakozni, az első óra ingyenes próba óra. Ha szívesen jön a gyermek, a továbbiakban Önök döntik el, mennyi alkalomra vesznek bérletet, vagy fizethetnek alkalmanként is.

Eddig 10 alkalmanként fizettünk, de a tanév végéig már csak 3 óra van. Mennyit kell fizetnünk?
3 alkalmat.

Véget ért a tanév, de még van kifizetett óránk. Mi a teendőnk?
Jelezni kell felém, és visszaadom a befizetett díjat.