Σεμινάρια ψυχικής Αυτοάμυνας

Τι είναι η ψυχική αυτοάμυνα

Το σεμινάριο «Ψυχική αυτοάμυνα» είναι ένας δυναμικός διαλογισμός, στον οποίο συναντάμε τα χαρακτηριστικά και τη σχέση μας με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης σε σχέση με το δικό μας ανθρώπινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Μαθαίνουμε τεχνικές για την οργάνωση και τη σταθεροποίηση της αύρας μας, και την κάθαρση και τόνωση των ενεργειακών κέντρων του ανθρώπινου σώματος (τσάκρα).

Το σεμινάριο ψυχική αυτοάμυνα είναι μια ενεργητική διδαχή γνώσεων και διαλογισμών με απώτερο σκοπό την προσωπική μας ανάπτυξη, την ψυχική μας ηρεμία και την ενεργειακή μας προστασία σαν οντότητες στη μητέρα Γη. Θα γνωρίσουμε βασικούς νόμους της ραδιαισθησίας, καθώς και τον τρόπο χρήσης τους στην καθημερινότητα.

Οι τεχνικές που θα εφαρμόσουμε θα αναπτύξουν την διαίσθηση μας και θα μας δείξουν πόσο εύκολα και γρήγορα μπορούμε να ζουμε δίχως κουραση, ψυχικές επιθέσεις και ψυχικά αγκίστρια, από ανθρωπους και καταστάσεις.


Κάθε πότε γίνονται τα σεμινάρια

Το σεμινάριο πραγματοποιείται 1 φορά κάθε μήνα και ανάλογα με το ενδιαφέρον και την προσέλευση πραγματοποιείται και μονοήμερη εκδρομή σε ένα ενεργειακό μέρος. Μέρος των εσόδων του σεμιναρίου θα χρησιμοποιηθούν για την στήριξή παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Επόμενα Σεμινάρια - Δραστηριότητες

Από τη σελίδα στο Facebook