Οικογενειακή Ρεφλεξολογία

Τι είναι η ρεφλεξολογία;

Η Ρεφλεξολογία είναι η πρώτη θεραπευτική μέθοδος που έμαθα. Όταν ήμουν τριάντα ετών τραυματίστηκα σοβαρά στη μέση. Έκανα πολλές θεραπείες χωρίς να έχω σημαντική βελτίωση. Αυτό το γεγονός με ανάγκασε να αναζητήσω τρόπους για να βοηθήσω τον εαυτό μου. Καθώς πειραματιζόμουν ανακάλυψα πως συγκεκριμένες πιέσεις μπορούν να βοηθήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολύ γρήγορα σχηματίστηκε γύρω μου ένας κύκλος ανθρώπων με ενδιαφέρον για την Ρεφλεξολογία. Σε αυτή την ομάδα, ο ένας βοηθούσε τον άλλο. Με τις ασκήσεις, όλοι έμαθαν πως με την δακτυλική πίεση στις πατούσες και τα χέρια μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν και να ενεργοποιήσουν την ροή της ενέργειας στα όργανα. Έτσι συνέχισα να εξασκώ και να μαθαίνω παιδιά και γονείς να εφαρμόζουν την Ρεφλεξολογία. Η γνωριμία μου με τον καθηγητή Lufsan Gavaa, από την Μόσχα στο πανεπιστήμιο σημάδεψε τα επόμενα χρόνια μου και μου έδωσε κατεύθυνση στη Ρεφλεξολογία. Κατάλαβα την αρχαία αυτή μέθοδο με ένα περίεργο τρόπο, μέσα από τον πόνο στο σώμα μου και την διάλυση του, λόγω της δύναμης και της γνώσης της Ρεφλεξολογίας.


Το 2002 αποφοίτησα από NATURAL HEALTH SCIENCE ως Ρεφλεξολόγος.

Η επιθυμία μου είναι να διαδώσω αυτή την απλή αλλά σημαντική μέθοδο σε όσους περισσότερους ανθρώπους και έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Σχολής Ρεφλεξολογίας. Η Σχολή λειτουργεί ως Πιστοποιημένο Εργαστήριο Ρεφλεξολογίας από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολογίας. Η διάρκεια σπουδών είναι διετής και οι σπουδαστές αποφοιτούν με αναγνωρισμένο δίπλωμα Ρεφλεξολόγου.Ως μέλος του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στο Πλόβντιφ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας κατά την επιστημονική μου εργασία, εκπαίδευσα 16 παιδιά στη Ρεφλεξολογία και την Enuresis Nocturma και πολλά άλλα θέματα.


Εγγραφές στα σεμινάρια

Η εναρξη εγγραφών για το 2018 θα ανακοινωθεί εδω.

Οι κύκλοι μαθημάτων χωρίζονται σε 3 τρίμηνα:

Ιανουάριος-Μάρτιος, Απρίλιος

Ιούνιος, Σεπτέμβριος-Νοέμβριος

Η έναρξη των σεμιναρίων μπορεί να γίνει Σεπτέμβριο ή Ιανουάριο.

Το πρώτο τρίμηνο δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης τριών μηνών.

Το αναγνωρισμένο δίπλωμα δίδεται μετά την διετή φοίτηση.