Βιοενεργειακή διάγνωση και αυτοθεραπεία

Εlena Bakalova

Bioenergy Healing Source

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 12 ΩΡΩΝ

9&10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΘΟΔΟΙ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Έλενα Μπακάλοβα έχει εργαστεί πάνω στη μεθοδολογία εναλλακτικής μεθόδου η οποία χρησιμοποιεί τη βάση της συμβατικής ιατρικής και τις διδασκαλίες Παβλόφ, ώστε να μπορεί κανείς να αντιληφθεί, να διαβιβάσει και να αναλύει πληροφορίες από το νευρικό σύστημα. (Η μέθοδος περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο της «Βιοενεργειακή διαγνωστική αυτοθεραπεία». Το βιβλίο βραβεύτηκε το 2006 ως πρωτοποριακό (avant-garde) από το Ινστιτούτο του Λονδίνου για την σύγχρονη ιατρική και περιλαμβάνει τη διάγνωση όλων των μονάδων ενέργειας στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου).

Η ΕΜ ασχολείται εδώ και 25 χρόνια με την εναλλακτική ιατρική και την βιοενέργεια και συνδέεται με γνωστούς και διάσημους θεραπευτές βιοενέργειας στη Βουλγαρία, Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία και ΗΠΑ.

Σε αυτό το σεμινάριο θα συζητηθεί η διάγνωση στο φυσικό σώμα μέσω της διαδοχικής βιοενεργειακής ψηλάφησης εξ αποστάσεως. Αυτή η μέθοδος μπορεί να διεισδύσει σε κάθε κύτταρο, όργανο και σύστημα του ανθρωπίνου σώματος και να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία μας.

Για την εφαρμογή της μεθόδου είναι απαραίτητη η ψυχική ευαισθησία, η γνώση της ανατομίας και φυσιολογίας, η πληροφόρηση για την προέλευση και τα αίτια των ασθενειών και διάφορες άλλες προϋποθέσεις, όπως η γνώση της κινεζικής ενεργειακής θεραπείας, η εξάσκηση της μεθόδου Silva-Mind Control, τhe Radians Technique, Authentic Reiki κ.λπ. Όσο περισσότερες γνώσεις ιατρικής έχεις και αποκτάς, τόσο πιο αποτελεσματική και χρήσιμη θα είναι η μέθοδος αυτή.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η μέθοδος είναι εντελώς ακίνδυνη και δεν έρχεται σε αντίθεση με τις κλασσικές μεθόδους και θεραπείες της συμβατικής ιατρικής.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η ιδιάζουσα αίσθηση και ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι την υφή των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων του ανθρωπίνου σώματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

1. Με ειδικές τεχνικές οργανώνουμε το δικό μας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αλλά και του δέκτη. Με ασκήσεις επιτυγχάνουμε να δημιουργηθεί ένα καθαρό και απλό βιοπεδίο, το οποίο περιβάλλει το φυσικό σώμα σε έκταση περίπου 50cm.

2. Διεισδύουμε στο βιονεργειακό πεδίο το δέκτη μέσω της οργάνωσης του βιοενεργειακού καναλιού. Αυτό είναι το βασικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη μέθοδο αυτή, τη σύνδεση ανάμεσα στα ενεργειακά συστήματα διάγνωσης και τον δέκτη. Αυτό δημιουργείται με τη σκέψη εφόσον η προσοχή συγκεντρωθεί στο αντίστοιχο όργανο ή ζωτικό σύστημα.

Τύποι 1:

Όλα τα νευρικά κύτταρα που συνδέονται με την αποδοχή, μετάδοση και ανάλυση της πληροφορίας διαμορφώνουν ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα. Κάθε ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα, όπως και κάθε όργανο έχει τις δικές του υποδοχές – για μέγεθος, ζέστη, κρύο, χημική ουσία – που την νοιώθουμε ως ζέστη, κρύο πόνο, τσιμπήματα κ.λπ. Έτσι, μέσω των υποδοχών αυτών διεισδύουμε στα όργανα, νιώθουμε την υφή τους, συλλέγουμε πληροφορίες και με την γνώση της ανατομίας αντιλαμβανόμαστε τη φυσική κατάσταση του οργάνου, το μέγεθος του, τη θέση του καθώς και τυχόν εντάσεις μπλοκαρίσματα ή ασθένειες. Τέλος συντονιζόμαστε μαζί του, το καθαρίζουμε και αποκτούμε αμφίδρομη ενεργειακή σύνδεση.

Τύποι 2:

Εφαρμόζουμε την μέθοδο διαδοχικά στα συστήματα:

· Αναπνευστικό

· Πεπτικό

· Ενδοκρινολογικό

· Ουροποιητικό

· Γεννητικό

· Μυοσκελετικό

· Νευρικό

· Κυκλοφορικό

Πριν από την εφαρμογή της μεθόδου διαλογιζόμαστε σε κάθε σύστημα και αυτό βοηθά την αυτοθεραπεία και την θεραπεία προς άλλους.

Έχει διαπιστωθεί, από την πρακτική εμπειρία της ΕΜ ότι υπάρχουν πολύ καλά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου και από ψυχολόγους.

Αυτό το σεμινάριο είναι ένας δυναμικός διαλογισμός και όλοι όσοι αισθάνεστε και νιώθετε έτοιμοι μπορείτε να συμμετέχετε. Έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα προηγμένο πρόγραμμα για το νοητικό σώμα σας που πολλοί από εσάς δεν έχουν ανοίξει το κανάλι προς αυτό ακόμα. Ανακαλύψτε τις αισθήσεις σας και τις ευκαιρίες για να ξαναβρείτε τις δυνατότητες σας και την αλήθεια το εαυτού σας.

Καλή τύχη!