Otthonok biztonsága az egész világon

az intelligens biztonsági megoldások fejlesztője

Az Eldes egy Litván vállalat mely arra kötelezte el magát 14 éve, hogy professzionális biztonságtechnikai eszközöket és rendszereket hozzon létre. Összesen 70 országban van jelen termékeivel. Céljuk, hogy megkönnyítsék a telepítők dolgát munkájuk végzése során a rendszerek egyszerű és logikus felépítésével. Illetve a felhasználók életét egy intuitív, kényelmes és biztonságos otthon megvalósításával. Központjaik folyamatos fejlesztésével mára már alternatív megoldást kínálnak a biztonságtechnika és az intelligens otthonok területén.

A leginkább vezeték nélküli megoldásokra szakosodott vállalat fejlesztései nyílt területen elérik a 3 km-es kommunikációs távolságot, amivel akár egy 300nm alapterületű épületet is le lehet védeni.

Az alkalmazottak 25%-a kutatási és fejlesztési területen végzi munkáját, hogy minél jobb és professzionálisabb termékekkel állhassanak elő a partnerek számára.

Miért érdemes Eldes terméket választani?

Mert 14 éves tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnikai termékek piacán

Mert 70 országban van jelen termékeivel

Mert professzionális terméktámogatás jár minden Eldes eszközhöz

Mert Magyarországon több mint 4 éve sikeres piaci szereplőként van jelen

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Az oldal üzemeletetője a Novosec Security Kft

Az Eldes logó mint védjegy az Eldes UAB kizárolagos tulajdona. A https://sites.google.com/view/eldesalarms weboldalt a magyarországi disztribútor, a Novosec Security Kft üzemelteti. Az oldalon feltüntetett információk a Novosec Security Kft által feltöltött adatok és dokumentumok.

A https://sites.google.com/view/eldesalarms oldalon megtalálható tartalomért az Eldes UAB nem tehető felelőssé semmilyen formában. Minden, a gyártó által közzétett angol nyelvű eredeti tartalomért látogasson el a www.eldesalarms.com oldalra.