Welkom Thuys

Bar Mariette

Een deel van Elcks Thuys is ingericht als bar waar iedereen op weekdagen tussen 8:30 en 16:30 uur terecht kan. Hier verwent Liesbeth je met (h)eerlijke koffie, vers gebak, belegde boterhammen, een dampende kom soep en een warme ontvangst. Spits je oren en geniet van wat er op de plantenspeler ligt. Of kom zelf een plaatje kiezen!


Elcks Thuys

Zaal Elcks Thuys ligt in hartje Mariaburg te Ekeren. Sinds de jaren 70 wordt er gezongen, gedanst, gevierd, gelachen, gegeten en gerouwd. Je kan de zaal zowel privé als met je organisatie huren. Zelfs tijdens de openingsuren van Bar Mariette kan je achter de mobiele wand je evenement laten plaatsvinden. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen.

Thuysmatchen

Zalig brunchen op zondag

Niets fijner dan gezellig brunchen met het gezin, de familie of je beste vrienden. In Bar Mariette geniet je van lekker eten in een aangename en kindvriendelijke omgeving. We verwennen jullie graag met (h)eerlijke koffie, fruitige sapjes, verse eitjes, salades, knapperige broodjes, koeken en nog veel meer lekkers! Bij mooi weer kan je je bord ook meenemen naar onze tuin.

Zondag 23 april 2023 - Meer info.

Johan van Mechelen (gast: zijn neef Hans Primusz) | Middagconcert

Maandag 5 juni 2023 nodigt Hans Primusz zijn nonkel - Johan Van Mechelen - uit voor een middagconcert met koffie en taart. Meer info.

Zaal Elcks Thuys | Bar Mariette

 De bar is open van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur.
De zaal en/of bar zijn privé te huur op aanvraag.

 Van De Weyngaertplein 13

2180 Ekeren

Contact: elcksthuys@gmail.com | +32 489 63 62 62

Bereikbaar met auto, bus, trein, fiets en te voet en rolstoelvriendelijk.

FacebookInstagram