10.10.2018: SYVÄ RENTOUTUMINEN JA DIDGERIDOO 2

Aika: keskiviikkona 10.10., kello 19.00-20.30

Paikka: MooV (Martin kaupunginosa)

Hinta: vapaaehtoinen maksu

Tämä tunti sopii sinulle,

    • jolla on jo taitoa pysähtyä ja kyky rauhoittaa itseäsi
    • joka haluat syventää rentoutumisen taitojasi
    • olet kiinnostunut kokeilemaan matalaa äänitaajuutta rentoutumisessa

Tunti alkaa kehotietoisuutta herättelevin harjoittein. Samalla lasketaan vireystilaa ja huomioidaan hengityksen virtausta. Osa tunnista on varattu didgeridoon äänelle. Tunnin lopussa on aikaa heräämiseen ja oman olotilan huomioimiseen, ajatusten ja voimien keräämiseen. Tunnin jälkeen pyydämme teiltä palautetta kokemastanne. Palautteen antaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Tunnin ohjauksesta vastaa Lora Andersson.

Didgeridoo on australialaisten aboriginaalien perinnesoitin. Ääni on matalalla taajuudella värähtelevä ja sen on tarkoitus syventää rentoutumisen kokemusta. Tällä tunnilla soitosta vastaa Ifik, jolla on 19 vuoden kokemus didgeridoon soitosta.

Tunnille mukaan tarvitset avoimen mielen ja vaatetta, jossa sinun on mukava liikkua. Rentoutumista varten voit ottaa mukaan villasukat, paksumman paidan tai muuta kehosi lämpimänä pitävää vaatetusta. Tilasta löytyy joogamattoja ja muutamia tyynyjä. Mikäli ajattelet tarvitsevasi lisää tyynyjä esim. polvien alle selän rentouttamiseksi niin ota oma tyyny mukaasi.

Tilaan mahtuu noin 8 osallistujaa.

Voit varata paikkasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

elavatila@gmail.com

Mikäli osallistujia on paljon, voit siirtyä jonotuslistalle. Tapahtumalle on tulossa jatkoa marraskuussa.

Huomioithan, että jos sinulla on taipumusta paniikkiin tai tiedät jo valmiiksi, että et voi viettää makuuasennossa noin puolta tuntia niin tämä tunti ei ole sinua varten. Jos olet kuitenkin kiinnostunut rentoutumisesta niin jätä yhteystietosi mahdollisia perustason rentoutustunteja varten. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua osallistumiseen.

Ole ystävällinen ja ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut YKSILÖOHJAUKSESTA.

Myös kaikenlaiset KYSYMYKSET ovat tervetulleista. Kerron mielelläni lisää ja yhdessä voimme pohtia, mikä olisi juuri sinulle sopiva harjoittelumuoto.