🔔 Äänikylpy -meditaatio

(rentoutuminen) 9.11.2018

Tarvetta irtipäästämiselle?

Syvempään yhteyteen itsesi kanssa?

🔔


Äänikylpy on mahdollisuus rentoutua ulkoisen maailman paineista ja ärsykkeistä. Antaa äänimaljojen, didgeridoon, rumpujen, gongien ja kellojen äänten johdattaa sinut yhteyteen todellisen itsesi kanssa.


Vaikutuksen voi kokea monella tasolla, fyysisellä, mentaalisella, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Äänet auttavat mm. rauhoittamaan ja tasapainottamaan hermostoa. Jos sinulla on stressiä, niin tämä tapahtuma auttaa sinua rentoutumaan ja laskemaan kaikki vastoinkäymiset hetkeksi sivuun, jolloin voit nauttia vain olemisesta.


Tapahtuma alkaa lyhyellä kehon ja hengityksen huomioinnilla, jonka jälkeen varsinainen äänikylpy alkaa. Sen aikana voit levätä ja kokea äänet sinulle sopivalla tavalla maaten tai istuen. Lopussa on varattu aikaa rauhassa heräilemiseen ja tietoisuuden palauttamiseen takaisin tähän hetkeen. Koko tapahtuma kestää kaksi tuntia.


Osallistumista varten sinun tulee ilmoittautua etukäteen (rajallinen osallistujamäärä) ja saapua paikalle mukavissa vaatteissa, jotka eivät purista tai kiristä. Voit tuoda mukanasi joogamaton tai vastaavan alustan, huovan ja tyynyn, jotta voit istua / maata mukavasti tapahtuman ajan. Myös oman vesipullon mukaan ottamista suositellaan.


🔔


Musiikista vastaa Stefan Backas ja Ifik.

Äänikylpyyn valmistautumisen ohjaa Lora Andersson.


Stefan on koulutukseltaan ääniterapeutti ja hän asuu Maalahdessa. Hän soittaa mm. tiibetiläisiä äänimaljoja, kristalliäänimaljaa, gongia, kelloja ja rumpuja. Hän haluaa äänten ja niiden eri taajuuksien avulla tarjota osallistujille harmonisen tunnelman ja ilmapiirin, joka edistää paranemista ja voimaantumista läsnä olevassa hetkessä. Tavoitteena on kasvaa ja kehittyä kohti harmonisempaa ja tasapainoisempaa versiota omasta itsestään.


Ifik on muusikko, joka on erikoistunut didgeridoon soittoon. Hän on kotoisin Britanniasta (Ranska) ja asuu tällä hetkellä Turussa. Hän on soittanut didgeridoota (orig. yidaki) 19 vuotta ja valmistaa soittimensa itse. Didgeridoon matalalla äänitaajuudella on erityisen hyvä kyky tasapainottaa oikean ja vasemman aivopuoliskon toimintaa ja siksi sitä käytetään mm. meditoinnin tukena sekä stressin ja ahdistuneisuuden vähentämiseen. Ifik soittaa tapahtumassa didgeridoon lisäksi kiinalaista / taolaista äänimaljaa ja kiinalaista huilua.


Lora on psykofyysinen fysioterapeutti ja hän huolehtii tapahtumassa siitä, että sinulla olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen olo tapahtuman aikana. Hän johdattaa sinut tapahtuman alussa kehollisuuden ja hengityksen äärelle, jolloin äänikylpy-kokemus syventyy. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tapahtumaan liittyen, voit osoittaa ne hänelle.


🔔


Ilmoittautuminen ja Lisätiedot:

elavatila@gmail.com / Facebook: Elävä tila ➡️ Lähetä viesti / www.elavatila.com

(HUOM!! 2 saman sisältöistä tapahtumaa. Ilmoitathan kumpaan olet tulossa.)


Hinta: 20 € (käteinen, tasaraha)


Paikka: "Taidetehdas" Manilla, Itäinen Rantakatu 64

(sisäpihan perällä oleva talo, pihaportaat ylös, talon takaa sisään)

Tulethan ajoissa 😇Sydämellisesti Tervetuloa ❤️