🔔 Äänikylpy -meditaatio

(rentoutuminen) 25.01.2019

🔔 ÄÄNIKYLPY –meditaatio (rentoutuminen) 🙏 🌙 ⭐️


Jäikö edellinen kylpy väliin?

Olisiko uuden kylvyn aika? 🛁💕🎶


Tarvetta irtipäästämiselle?

Syvempään yhteyteen itsesi kanssa?


🔔


Äänikylpy on mahdollisuus rentoutua ulkoisen maailman paineista ja ärsykkeistä. Antaa äänimaljojen, didgeridoon, rumpujen, gongien ja kellojen äänten johdattaa sinut yhteyteen todellisen itsesi kanssa.

Vaikutuksen voi kokea monella tasolla, fyysisellä, mentaalisella, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Äänet auttavat mm. rauhoittamaan ja tasapainottamaan hermostoa. Jos sinulla on stressiä, niin tämä tapahtuma auttaa sinua rentoutumaan ja laskemaan kaikki vastoinkäymiset hetkeksi sivuun, jolloin voit nauttia vain olemisesta.

Äänikylvyn aikana voit levätä ja kokea äänet sinulle sopivalla tavalla maaten tai istuen. Lopussa on varattu aikaa rauhassa heräilemiseen ja tietoisuuden palauttamiseen takaisin tähän hetkeen. Koko tapahtuma kestää kaksi tuntia.

Osallistumista varten sinun tulee ilmoittautua etukäteen (rajallinen osallistujamäärä, max 8 / tapahtuma) ja saapua paikalle mukavissa vaatteissa, jotka eivät purista tai kiristä. Tuo mukanasi joogamatto tai vastaava alusta, huopa ja tyyny, jotta voit istua / maata mukavasti tapahtuman ajan. Myös oman vesipullon mukaan ottamista suositellaan.


🔔


Musiikista vastaa Stefan Backas ja Ifik.

Stefan on koulutukseltaan ääniterapeutti ja hän asuu Maalahdessa. Hän soittaa mm. tiibetiläisiä äänimaljoja, kristalliäänimaljaa, gongia, kelloja ja rumpuja. Hän haluaa äänten ja niiden eri taajuuksien avulla tarjota osallistujille harmonisen tunnelman ja ilmapiirin, joka edistää paranemista ja voimaantumista läsnä olevassa hetkessä. Tavoitteena on kasvaa ja kehittyä kohti harmonisempaa ja tasapainoisempaa versiota omasta itsestään.

Ifik on muusikko, joka on erikoistunut didgeridoon soittoon. Hän on kotoisin Britanniasta (Ranska) ja asuu tällä hetkellä Turussa. Hän on soittanut didgeridoota (orig. yidaki) 19 vuotta ja valmistaa soittimensa itse. Didgeridoon matalalla äänitaajuudella on erityisen hyvä kyky tasapainottaa oikean ja vasemman aivopuoliskon toimintaa ja siksi sitä käytetään mm. meditoinnin tukena sekä stressin ja ahdistuneisuuden vähentämiseen. Ifik soittaa tapahtumassa didgeridoon lisäksi kiinalaista / taolaista äänimaljaa ja kiinalaista huilua.

Lora on psykofyysinen fysioterapeutti ja hän huolehtii tapahtuman järjestelyistä. Aiemmista tapahtumista poiketen Lora ei ole tässä tapahtumassa itse läsnä, mutta voit ilmoittautua hänelle ja lähettää mahdolliset kysymyksesi hänelle etukäteen.


⭐️


Ilmoittautuminen ja Lisätiedot:

elavatila@gmail.com / www.elavatila.com / FB ➡️ Lähetä viesti

(HUOM!! 2 saman sisältöistä tapahtumaa, ilmoita kumpaan tulet)

Hinta: 20 € (käteinen, tasaraha)

Paikka: "Taidetehdas" Manilla, Itäinen Rantakatu 64

(sisäpihan perällä oleva talo, pihaportaat ylös, talon takaa sisään)

Tulethan ajoissa 😇


Sydämellisesti Tervetuloa ❤️