Després d'una temporada HISTÒRICA amb el debut i salvació a LLIGA EBA del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, que malauradament heu hagut de viure i veure a través de les pantalles, excepte en dues oasions, arriba el moment històric de compartir l'experìencia JUNTS, EQUIP I AFICIÓ.

Un any més, seguim en un moment extraordinari i volem que siguis al nostre costat. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet militarà per segon any a la Lliga EBA la temporada 2021/22, un repte majúscul i una oportunitat única pel nostre club, per la nostra ciutat, per tot l’Empordà.

Volem viure aquests moments únics amb la part fonamental de tot plegat, la nostra afició. És per això que el Bisbal Bàsquet engega una campanya única de socis-abonats, perquè reservis el teu lloc a la història.

Al fer-te soci/sòcia del Bisbal Bàsquet podràs reservar el teu seient per a tots els partits de la Lliga EBA i per la Lliga Catalana d’EBA. El teu lloc, com el lloc de la taula del menjador, la teva cadira preferida de l’oficina, de la feina… Aquest però, serà el teu lloc al Pavelló Vell.

Per només 40€/any seleccionaràs quin és el lloc des d’on vibraràs de cada acció, de cada cistella de cada triple, el lloc des d’on esperem sentir la teva veu, els teus aplaudiments, per ser, més que mai, el 6è jugador del Bisbal Bàsquet. També, per 60€/any podràs seleccionar els abonaments “Nicholson” amb cadira a peu de pista per viure la Lliga EBA al màxim!

No esperis més i reserva el teu lloc a la història!

A més, el club treballa perquè els socis abonats del Bisbal Bàsquet puguin gaudir d’ofertes úniques i descomptes exclusius en comerços, botigues i negocis de la Bisbal i rodalies. Una bona llista d’ofertes que al mes de setembre farem arribar a tots els nostres socis i abonats.