ATT SLAPPNA AV ÄR ALDRIG LÄTT PÅ EGEN HAND

Kom och upptÀck din fristad. Det har aldrig varit enklare att ta en paus frÄn stress och de skadliga faktorer som omringar dig varje dag!

VÄLKOMMEN TILL MIN LILLA OAS đŸ„°

Jag heter Weronica och har ett stort intresse för naturen, hÀlsa och vÀlmÄendet och tycker det Àr viktigt med balans i livet. Min tanke med Ecozkin Àr att hjÀlpa fler mÀnniskor att hitta balansen i livet genom att ta hand om sig sjÀlva.

Jag Ă€r utbildad Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut hos Tre60Naturkosmetik i Östersund och kan erbjuda en rad olika behandlingar för hela kroppen.

De produkter jag arbetar med i mina hudvÄrdsbehandlingar kommer frÄn Rosenserien och Chokladserien. BÄda Àr ekologiskt framstÀllda och tillverkade i JÀmtland.

Har du funderingar sĂ„ tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att fĂ„ trĂ€ffa dig! đŸ˜ŠđŸ™đŸŒ

BEHANDLINGARNA

Jag har gĂ„tt min utbildning till Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut hos Tre60Naturkosmetik i Östersund och har Ă€ven diplom för hot stone massage, fotvĂ„rd för friska fötter, lash/browlift samt sockervaxning. Skolan Ă€r godkĂ€nd av FriskvĂ„rdsförbundet och jag har Ă€ven min ansvars- och behandlingsskadeförsĂ€kring hos dem.

KROPPSBEHANDLINGAR

Jag erbjuder avslappnande massage, hot stone massage, kroppsinpackningar, fotvÄrd för friska fötter och sockervaxning av kroppen.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

SkrÀddarsydda ansiktsbehandlingar för just dina behov.

FRANSAR & BRYN

Jag erbjuder lashlift, browlift och fÀrgning av bÄde fransar och bryn. Vill du vaxa brynen? Inga problem!

PRODUKTERNA

Samtliga produkter jag anvÀnder i mina behandlingar Àr ekologiska (förutom lash/browlift). Jag sÀljer Àven ekologiska hudvÄrdsprodukter för en bra hudvÄrd hemma samt veganska kosttillskott som din hud mÄr bra av.

ROSENSERIEN

Rosenserien Àr en svenskproducerad hudvÄrdsserie som vÀnder sig till den vÀxande skara medvetna mÀnniskor som vill vÄrda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kÀnda för sina vÀlgörande egenskaper.

Redan de gamla grekerna anvÀnde extrakt frÄn rosen för att lugna och balansera huden. Basen i vÄra produkter Àr rÀttvisemÀrkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

SWEDEN ECO

Sweden Eco – Skincare for men Ă€r hudvĂ„rd för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat pĂ„ sin hud och samtidigt vĂ€rna om sin hĂ€lsa och vĂ„r miljö. Produkterna Ă€r 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade rĂ„varor.

RÄvarorna Àr utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna Àr aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lÀtt och frÀsch doft av sandeltrÀ och kryddnejlika.

CHOKLADSERIEN

Tre60Naturkosmetiks ”Chokladserien” Ă€r en svensk hud- och kroppsvĂ„rd tillverkad i JĂ€mtland av naturliga rĂ„varor. Chokladserien har tre huvudingredienser, choklad, kaffe och havtorn. Det Ă€r en fantastisk kombination dĂ€r de tar tillvara pĂ„ rĂ„varornas unika egenskaper.

Choklad Serien tillverkas av en SvanenmÀrkt fabrik i jÀmtlÀndska Föllinge.

TRE60NATURKOSMETIK

Under senare Är har Àven nuvarande vd, Angelika Tjernström, framtagit en hudvÄrdserie som kallas Tre60Naturkosmetik som bestÄr av 100% naturliga rÄvaror med aktiva Àmnen som vÄrdar och stÀrker huden.

Även denna tillverkas i Föllinge.

WISSLA OF SWEDEN

Wissla of Sweden Àr ett företag som har som mÄl att erbjuda de bÀsta produkterna inom kosttillskott som gÄr att fÄ i harmoni med naturen och miljön. De satsar Àven pÄ att vara ett 100% plastfritt företag.

Det Àr viktigt att det vi stoppar i vÄr kropp Àr bra för hÀlsan och miljön men det gÀller Àven de förpackningar som de transporteras i. Detta helhetstÀnk Àr anledningen till att jag vÀljer att sÀlja deras produkter i min salong.

ELLEEBANA

Elleebana grundades i Australien för över tvÄ decennier sedan och Àr ett lÀnge, familjeÀgt och drivet, australiensiskt företag som har byggt upp ett globalt rykte och rykte som vÀrldsledande inom tillverkning och produktion av ögonfrans- och ögonbrynförbÀttringsprodukter.

RECENSIONER

NÄgra recensioner tagna frÄn min tidigare bokningssajt BokaDirekt.

Eva H

Hot Stone Massagen hos Weronica Àr helt underbar! Varm och mysig omgivning, fantastiskt doftande olja, heta stenar som sprider en go vÀrme i hela kroppen och en jÀttehÀrlig massage som Weronica anpassar helt utefter dina önskemÄl. Jag kÀnner mig lugn, avslappnad, varm och go nÀr jag kommer ut dÀrifrÄn. Rekommenderas varmt!

Lotta W

HĂ€rligt bemötande och sĂ„ duktig pĂ„ behandlingar!đŸ€©

Linda-Marie H

SÄ nöjd med bemötande och behandling

Linda J

Rekommenderar verkligen Hot Stone massage😍 Tack Weronica❀

HITTA TILL MIG

Jag har min salong pÄ hemmaplan vilket Àr i nÀrheten av Frykenstrand. Jag har katter (de Àr ej i salongen) ifall du Àr allergisk. Jag gör Àven vissa behandlingar ambulerande vilket innebÀr att jag kommer hem till dig istÀllet. Kontakta mig för mer information. 

Adress: Svartserud 11, 686 93 Sunne

Mejladress: info@ecozkin.se

Instagram & Facebook: Ecozkin

Öppettider: Varierar men vanligtvis tisdagar och helger.