ver-Dwaal-Art is Kunst Recycling

Schilderijen soms ook uit bv erfenis geschonken aan Stichting Dwaalhaas om overheen te schilderen, soms schilder ik de werken eerst weer helemaal wit voordat ik er overheen ga schilderen ( dan blijft het originele ook verder bestaan ) maar soms maak ik uit respect een combi / kruising tussen het origineel en mijn werk / stijl, uiteraard zijn ook deze werken te koop tegen elk aannemelijk bod... Deze pagina zal regelmatig ge-update worden.

De Ver-Dwaal-de werken van / met Trees de Koning

ongeveer 500 stuks zijn er gedoneerd aan de stichting

sommige werken worden ver-Dwaal-d en sommige werken zullen enkel als nieuw canvas dienen in Het Leefmuseum

het werk van Trees de Koning is heel divers, de collectie die ik gekregen heb is meer dan 50 jaar "levenswerk" ik vind het dus ook een eer om deze werken te mogen ver-Dwaal-en naar iets nieuws, de foto's van deze werken zullen met enige regelmaat ge-update worden zowel op Pinterst ook als ze nog "under construction" zijn, en hier, als ze klaar zijn.

50 jaar levenswerk heb ik niet 1, 2, 3, ver-Dwaal-d, ik heb ook niet altijd zin om met andermans werk bezig te zijn, dus als je interesse hebt in wat ik onder de noemer "Art-Recycling" doe, bezoek dan af en toe deze pagina.

foto-carrousels gaan tot 50 foto's

Stan Notenboom ver-Dwaal-d

Stan schilderde vrijwel elke dag minstens drie tot vijf uur of was in de weer met kleurpotloden en krijt. Zijn werk begon al bekend te worden via exposities van psychiatrische patiënten, zoals Kunst van betekenis in Slot Zeist en regelmatig werd zijn werk ook gekocht. Zijn einddoel was van schilderen te kunnen leven, maar het schilderen zelf was de hoofdzaak. Als hij een goed onderwerp had gevonden ging zijn hart sneller kloppen. Dan voel je iets wat op verliefdheid lijkt. En dan realiseer je je weer, dat je absoluut niet buiten schilderen kunt, zei hij daarover. In 1997 is Stan op 37-jarige leeftijd plotseling overleden.
ik vond deze 2 werken van Stan Notenboom als grof vuil gewoon langs de straat gedumpt, ik heb geprobeerd ze aan liefhebbers of familie te slijten, maar ik kon niemand vinden, uit respect heb ik de 2 werkjes in elkaar vastgemaakt en er Dwaal-sporen op losgelaten..
Kunst van de straat, of je komt het aan de straatstenen niet kwijt ? "parels voor de zwijnen ?" Whats in A name ? Ik doe gewoon mn ding, dingen die ik leuk of ( voor mij belangrijk ) vind... en als dat dan toevallig ook "Kunst heet " mooi dan...

Andermans werk / Kunst en Design laten ver-Dwaal-en is niets nieuws voor mij, maar wel een nieuwe "tak van "sport" die ik met liefde en plezier aan mijn oeuvre toe wil voegen :-)

vandaar dat ik met deze pagina begonnen ben.

respect voor alle kunstenaars en designers wiens werk ik mag en kan combineren met mijn eigen stijl / werk, respect voor de nabestaande en donateurs die het werk aan mij toevertrouwen.

Schilderijen van Trees de Koning aan het Recyclen voor hergebruik in het Leefmuseum & Leefmuseum Kids.

weggooien is zonde, bovendien... door hergebruik / overheen schilderen blijft het originele werk ook altijd doorbestaan. ik heb nog zoveel werk van " De Koning :-) " daar hoop ik het hele jaar nog op te kunnen teren....

uiteraard worden niet alle schilderijen, kunst en / of design "gewit" sommige werken laat ik in ere , daar maak ik een combi schilderij als bovenstaande van.

Dus als je Kunst of Design over hebt ? ..Nij mij krijgt het altijd een nieuw leventje