"No secrets & Nothing to hide"...... ik ben zoals ik ben, take it or leave it....

Ongecensureerd "Big Brothertje" spelen, gewoon mn dagelijkse dingen, eten, drinken, slapen, tv / pc kijken, met mn Kunst of andere hobby's bezig zijn, soms zelfs met mezelf aan het spelen, het maakt me allemaal niets uit dat er 24/7 live camera's mee kijken, al bij al doe ik niets wat andere mensen zelf ook niet doen, niets wat van de wet, etc. niet mag "I'm only human after all"

Het wachtwoord van mijn 24/7 Live Webcams is nu : "#Leefmuseum040" - 18+ only ! ( ik ben nudist / naturist )

WEBCAM 1 ( hiernaast )

is elke dag van 7 tot 19:00 ( Dutch time ) Live en zonder "pasword" te zien....

voor WEBCAM 2..... heb je wel een password nodig, maar dat kun je ook op deze pagina vinden..

Webcams enz zijn altijd al een soortje van een hobby van mij geweest en de Google Nest Cameras zijn de perfecte manier om mijn dagelijkse leventje met iedereen die dat wil zien, te delen, tja wel achter een wachtwoord, maar dat wachtwoord staat er bij de links naar mijn camera's gewoon bij. geen stiekem of commercieel gedoe dus.

af en toe verander ik het wachtwoord, zodat mijn camera's niet echt 100% openbaar zijn, via deze pagina ( hier boven ) staat altijd het laatste nieuwe, werkende wachtwoord.

INTERNET POLUTION

Facebook, twitter, bloger, instagram, youtube, vemeo linkdin enz enz..

JUST GOOGLE "DWAALHAAS"

en je vind overal wel wat door of over mij op het internet...

ik hou niet van fake of anoniem, ik ben gewoon ik, met al mijn fouten en tekortkomingen, ik ben gewoon mezelf, want andere zijn er al genoeg.