Σύνδεσμοι

Το φωτογραφικό μου πορτοφόλι

Κάποιες φωτογραφίες μου που βρίσκονται στο Adobe Stock.

Και στο Instagram

Creative Commons

Τα Creative Commons είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως βασικό στόχο την υποστήριξη του ανοικτού και προσβάσιμου διαδικτύου, καθώς και τη χρήση, διανομή και αξιοποίηση της γνώσης και της δημιουργικότητας, μέσω ελεύθερων αδειών.

LibreOffice

To LibreOffice είναι η ελεύθερη, πολυδύναμη (power-packed), σουΐτα προσωπικής παραγωγικότητας Ανοικτού Κώδικα, για διανομές GNU/Linux, Macintosh και Windows, η οποία σας παρέχει έξι (6) εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, για όλη την παραγωγή εγγράφων σας, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης των δεδομένων σας.

Ubuntu

Ubuntu is an open source software platform that runs from the cloud, to the smartphone, to all your things.

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος

H Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος είναι μία επιστημονική εταιρεία που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη της μελέτης και έρευνας των παθήσεων του ήπατος από όλους τους επιστημονικούς κλάδους που ασχολούνται με το όργανο αυτό.

European Association for the study of the Liver

The home of Hepatology

Μηνάς Καφάτος

Expanding the Horizons of Science for Society

Quantum Gravity Research

Home of Emergence Theory

Frank Schaeffer

Frank Schaeffer is a New York Times bestselling author of more than a dozen books. Frank is a survivor of both polio and an evangelical/fundamentalist childhood, an acclaimed writer who overcame severe dyslexia, a home-schooled and self-taught documentary movie director, a feature film director of four low budget Hollywood features Frank has described as “pretty terrible.” He is also an acclaimed author of fiction and nonfiction and an artist with a loyal following of international collectors who own many of his paintings.

Chromebooks

Είναι πάμφθηνοι φορητοί υπολογιστές που έχουν σα λειτουργικό τον Chrome πάνω σε πυρήνα Linux, και εκτελούν μόνο εφαρμογές για το Chrome και το Internet γραμμένες σε HTML/CSS και JavaScript. Πρακτικά μπορούν να κάνουν τα πάντα που χρειάζεται ένας απλός χρήστης. Αντί για σκληρό δίσκο χρησιμοποιούν το Google Drive.