Honden uitlaat service/dagopvang

Als kind was ik na school altijd te vinden op het erf van de boerderij met keeshond Neeltje in mijn vizier. Mits mijn vader niet met de trekker in het land was, want dan was hij mee het land in. Na Neeltje kwamen Foxy en Beertje nog.

Toen ik mijn huis kocht en op bezoek ging bij kennissen die een nest puppy's (kruizing Sharpei/Stafford) hadden, ben ik overstag gegaan en kwam Bas in mijn leven. Bas was een echte stoere hond met dito uitstraling. De liefste hond en wij waren echte maatjes. Toen hij 11 jaar was heb ik helaas afscheid van hem moeten nemen.

Na een half jaar kwam DJ in mijn leven, een pup van 4 maanden en geboren op Kreta. Het 1e jaar kon ik DJ moeilijk "lezen" maar na een jaar werden wij de dikste vrienden. Waar ik ben, is DJ en bijna vice versa. Samen hebben wij vele kilometers getraind voor de 4 daagse Nijmegen en ook aan het begin van de corona periode hebben wij nog behoorlijk kilometers gemaakt. Maar ook DJ wordt ouder en inmiddels is hij 13 en is zijn maximale afstand nu 1-2 km. Maar nog steeds kunnen wij samen genieten van een lekkere wandeling. Hij is ook een allemansvriend en vindt elke hond even leuk en springt er nog steeds even enthousiast op af.

Nu mijn wandelingen met DJ korter worden en er de laatste tijd veel nieuwe pups in dorp zijn gekomen, lijkt het mij heel leuk om met al die nieuwe honden lekker aan de wandel te gaan. Even lekker met ze te ravotten, uit te leven en misschien zit er nog wel een gezamenlijke zwempartij in. Je weet het maar nooit :-)
Bennie

Jimmie

DJ, Jimmie & Benny

Frank

Bobby

Ollie

Benny

Lua


mijn eigen lieverd DJ

Tarieven

1 uur wandelen in een roedel € 23,00

30 min. individuele wandeling € 17,50

Overnachting (voor 13 uur ophalen) € 32,50

Dagopvang € 25


Bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW"Ik heb zo genoten van alle foto's en filmpjes die je mij hebt gestuurd"


Bedankt Monique,

Kika heeft een goede tijd gehad bij jou! 10 dagen lang.

We kunnen het merken aan Kika.

Bij jou was ze in goede handen.

Het contact met jouw hond ging heel goed, leuk om dat te zien.

Gr karin en Cees de Jong.


Geen ijsbad, maar een enorm warm bad voor Benny! Wat een zegen dat jij op hem kon passen de twee weken dat wij op vakantie waren. Al bij de kennismaking vas er een klik. Je hebt veel gevoel en ruimte voor de honden en leidt alle energie in goede banen. Benny was helemaal zichzelf, blij en ontspannen toen we hem weer kwamen ophalen. Heel veel dank voor alle goede zorgen en ik hoop dat we hem een volgende keer weer kunnen brengenDank je wel voor je geweldige zorg voor Jimmie in de zomer van 2022. Jimmie was zo blij bij jou, en heeft zo genoten van al jouw aandacht en liefde voor haar. We bevelen jou van harte aan bij alle hondenbezitsters omdat je zo een lieve vrouw bent die van mensen en van honden houdt. Komend jaar vragen we je graag weer voor de oppas