Acum c? nd tu eti fericit c? nd noi pe veci ne-am desprit

C? nd vina nu-i dec? t a ta de ce, de ce nu pot uita

Trecutu-acela blestemat c? nd ne iubeam cu-adevrat

Crez? nd c tu vei fi al meu i fericii vom fi mereu.

Usor ai fost influenat c? nd pe alt drum ai apucat

De o strin ce-a venit i fr mil te-a rpit

Nu te-a-ntrebat nimic nimic, nu te-a-ntrebat de m-ai iubit

Nimic numic nu te-a-ntrebat dar tu i-ai spus c ne-am certat.


Download Prea Mult Tu Mai Iubit


Download 🔥 https://urlin.us/2yGAR9 🔥



Eti liber poi s faci ce vrei eu n-am nimic cu soarta ei

? mi iau adio de la tine dar spun c n-ai fcut prea bine

Pstreaz-n schimb ca amintire i partea mea de fericire

La care i-a lipsit destinul ls? nd? n urma lui suspinul.

i c? nd o fi la nunta ta, te roag inimioara mea

? n ziua-aceea fr nume la muzicani te rog a spune

S c? nte-n numele iubirii s-au scuturat toi trandafirii

S c? nte-n numele iubirii s-au scuturat toi trandafirii

Modul n care ne-au iubit prinii n copilrie, n special modul n care am primit iubire i afeciune din partea mamei, creeaz premisele unei viei afective personale i a unei viitoare relaii de cuplu reuite sau nereuite, fericite sau nefericite. Dac, n copilria noastr, prinii ne-au oferit ntr-o msur echilibrat iubire i afeciune, adic nici prea mult, nici prea puin, iar noi am perceput c suntem iubii, se creeaz fundamentele iubirii de sine i, ulterior, vom fi capabili s stabilim relaii armonioase i de iubire cu ceilali, s i iubim i s acceptm iubirea lor. ns, dac n copilria noastr nu am beneficiat din partea prinilor, n special a mamei, de iubire i afeciune ntr-un mod echilibrat, acest lucru va duce la ne-iubirea de sine i la incapacitatea de a accepta iubirea celorlali, iar viaa noastr afectiv i relaiile de cuplu vor fi compromise.

Nu punem n discuie inexistena sentimentului de iubire al prinilor fa de propriul copil, ci modul greit n care acesta i ofer micuului sentimentele de iubire. 

Printre modalitile greite prin care prinii i ofer copilului sentimentele de iubire (adic prea mult sau prea puin), se pot evidenia urmtoarele:

- prini care lucreaz prea mult pentru bunstarea material a familiei, care vin trziu acas, sunt obosii i nu mai au disponibilitate pentru manifestarea iubirii i afeciunii fa de copil, ori sunt plecai la munc n strintate, privndu-i copiii, n acest fel, pentru perioade lungi de timp, de prezena lor fizic, de manifestarea iubirii i afeciunii pentru copil;

Astfel de atitudini i comportamente diminueaz stima de sine a copilului, iar el poate trage concluzia c nu este iubit, apoi c nu merit s fie iubit i, n consecin, va ajunge s nu se mai iubeasc nici el. n acest mod apare ne-iubirea de sine, care, ncet-ncet, transform copilul, tnrul i mai apoi adultul, ntr-un ceretor de iubire, aflat n permanen rtcit ntr-un labirint al cutrilor nesfrite al partenerului de cuplu, care este de negsit. Fiindc indiferent pe cine va ntlni, indiferent cte asigurri i reasigurri c este iubit va primi, i indiferent de cte dovezi de dragoste va beneficia, tot nu se va simi iubit, cci golul din interiorul su nu se va umple niciodat. n existena sa cotidian, aciunile i vor fi determinate de gndurile, percepiile i convingerile personale care, nefiind adaptate realitii obiective, i vor limita ntreaga existen.

O persoan care nu se iubete pe sine, va cuta nencetat sursa fericirii n afara sa, adic pe cineva care s-o iubeasc, care s-i recldeasc ncrederea n sine i stima de sine i, care s-i umple golul din interior.

O persoan care nu se iubete pe sine, va fi mai receptiv la a intra n relaii de cuplu cu parteneri care nu sunt disponibili din punct de vedere sentimental (cstorii, sau care nu sunt capabili s iubeasc), dect cu parteneri amabili i afectuoi, care i se par imaturi i plictisitori pentru c, de fapt persoana nu a experieniat iubirea n copilrie i, netiind s-i fac fa, o va respinge n acest fel.

O persoan care nu se iubete pe sine, nu este n msur s-l iubeasc nici pe cel de lng ea, cci va fi suspicioas, orgolioas i va manifesta un comportament controlor, ceea ce va duna relaiei de cuplu.

O persoan care nu se iubete pe sine, va ncerca s compenseze carenele afective din copilrie, oferind prea mult iubire partenerului de cuplu, sacrificndu-se pentru cel de lng ea, n detrimentul propriei persoane, fiindc i n copilrie s-a obinuit s renune la sine i s le fac celorlali pe plac, n sperana c va obine dragostea i afeciunea lor.

O persoan care nu se iubete pe sine, va multiplica necontient, n relaia de cuplu, comportamentele pe care le-a experieniat cu prinii (dac a fost criticat, se va critica pe sine i-l va critica i pe cel de lng ea, dac a fost nvinovit, se va nvinovi pe sine i-l va nvinovi i pe partenerul su, dac un biat a avut o mam rece i indiferent, el va manifesta aceast rceal i indiferen i n relaia cu partenera sa, n ciuda faptului c i va dori mereu s fie iubit, ori i va oferi prea mult iubire partenerei sale, ceea ce o va determina s se simt sufocat i s se distaneze de el, etc.)

La prima vedere, ar putea s sune ciudat s spui c cineva iubete prea mult, ns exist destule persoane care fac asta. Iubirea presupune druire de sine, dar nu presupune i s te lai abuzat de partenerul tu de dragul iubirii. Asta nseamn s iubeti prea mult: s ajungi s i faci ru pentru dragoste.

Se spune iniial c femeile sunt mai iubitoare dect un brbat i prea mult din aceast trstur poate duce la dependen de dragoste. ns dependena de dragoste nu este exclusiv apanajul femeilor, sunt destui brbai care au i ei acelai tip de comportament.

Dependena de dragoste este strns nrudit cu codependena. O persoan ar putea crede c nu poate fi iubit pentru c nu este demn de iubire. Aceast conversaie cu sine l face pe individ s acioneze ntr-un mod care nu permite altcuiva s-l iubeasc, ceea ce l face apoi s se simt neiubit i nedemn. Acest fenomen se numete profeia auto-mplinit.

Dependena de dragoste este o afeciune care se caracterizeaz printr-o preocupare obsesiv pentru dragostea romantic. Este cunoscut i sub numele de sindromul lui de Clerambault sau dragostea delirant.

Cauzele dependenei de dragoste nu sunt nc pe deplin nelese. Unii experi cred c poate fi cauzat de un dezechilibru chimic la nivelul creierului sau de traume din copilrie, alii cred c poate fi cauzat de o combinaie a acestor factori. Unii oameni care sufer de dependen de dragoste pot experimenta i erotomania, care este o afeciune n care persoana crede c altcineva (de obicei o celebritate) este ndrgostit de ei i vrea s fie cu ei.

Dependena de dragoste este considerat a fi un posibil efect al unor sentimente precum respingerea i abandonul, inadecvarea, trdarea sau ruinea. De asemenea, se crede c are rdcinile n incapacitatea persoanelor de a fi mulumite n relaiile intime. Dependenii de dragoste n relaii vor face adesea tot ce le st n putin pentru a-i face pe plac celeilalte persoane, chiar dac asta nseamn s se neglijeze pe ei nii. n aceast stare, dependenii de dragoste s-ar putea simi scpai de sub control i ruinai de felul n care se simt n acele momente.

Cnd exist dependena de dragoste, este posibil ca oamenii s nu poat funciona normal fr aprobarea partenerului sau a prinilor. De exemplu, ar putea fi nevoii s se asigure n mod constant c sunt suficient de buni i se comport ntr-un anumit fel, astfel nct s-i fac pe plac partenerului. n cazuri extreme, persoanele cu dependen de dragoste i pot neglija sntatea fizic, locul de munc, coala, studiile, finanele sau chiar relaiile i prietenii n favoarea unui partener.

Cu alte cuvinte, dependena de dragoste este un sentiment complex de nemplinire care decurge din sentimente de inadecvare i ruine. La persoanele care sunt n relaii cu dependenii de dragoste, partenerii lor vor fi adesea contieni de problem, dar vor ncerca s o nege i s o ignore. Aceasta poate fi o situaie extrem de dificil de suportat pentru un partener, pentru c nu poate obliga cealalt persoan s primeasc ajutor dac acea persoan nu contientizeaz c are o problem sau nu dorete s primeasc ajutor.

Dependena de dragoste nu este o boal mintal i nu este considerat o tulburare n DSM-5. Se poate manifesta ntr-o gam larg de comportamente, de la mesaje sau apeluri excesive la utilizarea intruziv a reelelor sociale, cheltuieli compulsive, comportament sexual riscant i abuz de substane.

O persoan care se lupt cu dependena de dragoste se poate simi goal n interior, deoarece nu este niciodat mulumit de relaiile sale actuale sau de dragostea pe care o primete. Iar aceast goliciune este ceea ce ea caut s umple cu un ciclu nesfrit de iubire unilateral, nemprtit. Urmrirea acestei fantasme d un sentiment de fericire fals care duce adesea la frngerea inimii i dezamgire i, n cele din urm, la i mai mult gol.

Cu toii ne natem cu un instinct natural de a iubi. Dar uneori, putem iubi prea mult i acest lucru poate face s fie dificil s gsim fericirea n viaa noastr. Dragostea este o emoie puternic care poate provoca o mare bucurie, dar o durere teribil dac nu este reciproc. . Este un sentiment puternic care poate face o persoan plin de speran, dar poate fi i unul dintre cele mai paralizante sentimente posibile. Dragostea i poate face pe oameni s acioneze n moduri n care n mod normal nu ar face, cum ar fi atunci cnd se ndrgostesc de cineva care este complet nepotrivit pentru ei. Sau ar putea conduce pe cineva s rmn ntr-o relaie care i-a fost duntoare, chiar i cnd altfel ar fi fugit. Dragostea poate face ca oamenii s simt c merit efortul, chiar i atunci cnd relaia nu este una pozitiv. 152ee80cbc

paint tool sai portable download

gta vice city - raccoon city stories zombie mod download

quran tukufu kwa kiarabu audio download