Douglas overkapping

Douglas overkapping

Douglas overkapping laten plaatsen? Bij Wood and Garden bent u aan het juiste adres. een overkapping van Douglas hout geeft door zijn mooie uitstraling een extra warme uitstraling aan uw tuin. Doordat wij alleen het het beste duurzame hout gebruiken zult u jarenlang kunnen genieten van uw overkapping.

Douglas overkapping op maat

Bij ons geen standaard overkappingen maar maatwerk. Zo weet u zeker dat uw overkapping of veranda helemaal aansluit op de situatie in uw tuin. Dat wij alleen maatwerk leveren zorgt er ook voor dat uw project helemaal naar uw wensen gerealiseerd wordt en daardoor uniek is.


Douglas-overkapping

Alles onder één dak voor een schitterende overkapping

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw overkapping compleet afgeleverd te krijgen. Helemaal schitterend wordt het als u Glaswanden aan uw Douglas overkapping laat monteren, zo krijgt u in een handomdraai een schitterende tuinkamer waar u ook met minder warm weer heerlijk kunt zitten om te genieten van uw tuin.


Genieten in uw tuin met een Douglas overkapping

Wilt u ook als het weer wat minder is heerlijk genieten van uw tuin? Dan doet u er goed aan een Douglas overkapping te laten plaatsen. Door de warme uitstraling van Douglas hout krijgt u een superfijne sfeer in uw tuin. Heerlijk beschut tegen de wind en regen kunt u toch in uw eigen tuin genieten van een heerlijk kopje koffie.


Prachtig Douglas overkapping met glazen schuifdeuren

Ook genieten van je overkapping als het wat minder weer is? ga dan voor een Douglas overkapping met glazen schuifdeuren zo maakt u binnen een handomdraai een heerlijke tuinkamer waar zelfs een kachel geplaatst kan worden. Zo kunt u altijd genieten van uw tuin.


Houten overkappina met glazen schuifdeuren

Waarom een Douglas overkapping laten plaatsen

Een overkapping biedt vele mogelijkheden, u kunt kiezen voor een Douglas overkapping met plat dak of met punt dak. Maar een overkapping met schuur behoort ook tot de mogelijkheden. Omdat iedere overkapping en tuinhuis helemaal op maat gemaakt wordt past het altijd binnen de ruimte die u beschibaar hebt. Zo'n plekje in uw tuin waar u heerlijk onstpannen geniet en waar u als u de combinatie hebt met een schuur al uw tuinspullen, gereedschap machines enz op kunt bergen.

Duurzame overkapping

Douglas is een duurzame houtsoort en heeft een prachtige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw veranda, tuinhuis of overkapping.

Als u dat wenst kan de overkapping ook geleverd worden in de kleur zwart. De mogelijkheden zijn ronduit onbeperkt.


Douglas overkapping