STRUCTURA Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platform E-Learning Business NetworkSt@rtUp

Website Custom E-Learning Business NetworkSt@rtUp https://sites.google.com/view/e-startup

- BLOG-uri NetworkSt@rtUp :

BLOG-ul NetworkSt@rtUp blogspot.ro: https://netstartup.blogspot.ro/

BLOG-ul NetworkSt@rtUp wordpress.com: https://netstartupro.wordpress.com/

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/BusinessNetStartUpRo/

GRUP E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/groups/netstartupro

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp LinkedIn https://www.linkedin.com/company/netstartup/

"Fiecare dintre noi poate deveni un antreprenor ! Ingredientele succesului pentru a construi o afacere sunt următoarele: hotărâre, putere de muncă, voință și credință în ideea pe care vrei să o pui în practică.

· Reține, a fi antreprenor este o alegere pe care o poți face în orice moment.

· Ne-am bucura să știm că succesul afacerilor dumneavoastră viitoare s-a datorat și informațiilor puse la dispoziție de Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P.

· Avem speranța că prin Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P. sa realizați un pas important către o afacere profitabilă !

· Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici !

Suntem în orice moment alături de dumneavoastră și vă urăm Multe realizări & Mult succes !"

Bine ai venit pe Platforma

E-Learning Business NetSt@rtUp

Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp prin intermediul Cursului GRATIS E-Learning Business Plan NetSt@rtUp realizat de ADT, vă va fi util pentru această pregătire. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini. Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare. Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri.

Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp concentrează în paginile sale WEB principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare. Desigur că:

· Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan StartUp

· Ghidul online S.T.A.R.T-U.P - Sustenabilitate si Tehnologie in Antreprenoriat prin Resurse Tinere - Utile si Productive - cu resurse pentru informare a viitorilor tineri antreprenori;

pot fi utile și celor care și-au creat deja o firmă dar vor să-și dezvolte în continuare propriile afaceri. Astfel, Platforma E-Learning Business NetSt@rtUp abordează, punând un accent deosebit pe aspectele practice, următoarele probleme:

 • Concepte antreprenoriale - Competente antreprenoriale / Cultura antreprenoriala

 • Condiţii ale activităţii antreprenoriale - Strategii antreprenoriale la nivelul afacerii

 • Iniţierea unei afaceri - Marketingul in afaceri / Planificarea afacerii

 • Curajul de a incepe - Antreprenorul și crearea strategiei firmei

 • Derularea unei afaceri - Managementul și dezvoltarea afacerii

 • Evaluarea unei afaceri - Resursele umane și managementul lor în IMM-uri

De altfel Cursul GRATIS E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P din cadrul Platformei NetSt@rtUp se adresează tuturor, însă cu precădere celor aflați la început de drum. Urmând acest curs vei afla răspunsul la întrebări fundamentale, precum:

 • Ce este antreprenoriatul și care sunt principalele abilități personale pe care un antreprenor trebuie să și le dezvolte?

 • Cum pot dezvolta un produs de succes?

 • Cum se pun bazele unei companii solide?

 • Ce trebuie făcut pentru a dezvolta o echipă armonioasă și a atrage o finanțare?

Suntem conștienți că această lucrare/inițiativă de proiect este perfectibilă. Se dorește ca:

· Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan S.T.A.R.T-U.P

· Ghidul online S.T.A.R.T-U.P

să reprezinte o modalitate practică imediată de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, important pentru prezentul și viitorul economiei românești.

Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp va permite artiștilor tineri implicați activ să interacționeze între ei, să relaționeze cu tinerele generații de artiști precum si cu publicul țintă.

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp este o instituție care urmărește crearea unui mediu favorabil, sustenabil, pentru firmele nou înființate și cele inovative cu potențial de dezvoltare. Statisticile arată că la nivel mondial afacerile care își încep activitatea în Incubatoarele Tehnologice și de Afaceri au șanse mai mari de supraviețuire în primii 5 ani decât cele care pornesc în afara acestora.

„Incubarea în afaceri este un proces dinamic de dezvoltare a întreprinderilor. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp alimentează firmele mici, ajutându-le să supraviețuiască și să crească în perioada de început, atunci când sunt cel mai vulnerabile.

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp asigură asistență în management, acces la servicii de finanțare și servicii de sprijin tehnic și în managementul afacerilor.

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp propus răspunde nevoii de a crea un context non-formal de dezvoltare antreprenoriala, dedicat tinerilor din Grupul țintă (prin capacitarea acestora instruindu-i si dezvoltându-le competente in educație E-Learning in mediul antreprenorial, managementul proiectelor / planurilor de afaceri);

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp își propune integrarea noilor tineri resursa viitori antreprenori in comunitatea/rețeaua Internet & Social Media Business NetworkSt@rtUp ADT deja existenta, va reuni peste 1000 de membri online, in scopul facilitării contribuției acestora la redefinirea mediului antreprenorial.

INCUBATORUL DE AFACERI VIRTUAL INOVATIV Platform E-Learning Business NetWorkSt@rtUp

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp este un program de educație antreprenorială, născut din dorința de a aduce mai aproape oameni creativi, cu idei antreprenoriale proprii, interesați de creșterea bunăstării.

„Incubarea în afaceri este un proces dinamic de dezvoltare a afacerii. Este o noțiune care acoperă o gamă largă de procese care contribuie la reducerea ratei de eșec a companiilor aflate în fază incipientă și la accelerarea dezvoltării companiilor care au potențial de a deveni generatoare de locuri de muncă și bunăstare. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp este o proprietate cu mici unități de muncă, asigurând un mediu instructiv și de susținere pentru antreprenorii aflați la început și pe perioada primelor etape ale business-ului.

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp asigură trei ingrediente principale pentru companiile în creștere, de succes – un mediu antreprenorial și de învățare, acces rapid la mentori și investitori, vizibilitate pe piață.”

Crearea si dezvoltarea Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp va oferi:

 • facilitarea accesului la informații privind oportunitățile antreprenoriale de implementare/finanțare afaceri)

 • consultanta online permanenta prin intermediul experților in fonduri U.E/StartUp & formatorilor/experților consultanți vizavi de finanțarea proiectelor;

 • promovarea, informarea si mediatizarea activităților/produselor proiectului dedicate grupului țintă

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp este o structura pentru sprijinirea afacerilor care urmăresc în permanență crearea unui mediu favorabil și sustenabil pentru IMM-urile nou-înființate.

În acest fel, întreprin­deri­lor le va fi stimulat potențialul de creștere și via­bilitate, ajutându-le să se dezvolte în perioada de început, prin asigurarea unor facilități comune și a suportului managerial necesar SERVICII integrate / suport E-Learning in Antreprenoriat, informare & consultanta in Antreprenoriat (asistență personalizată și mentorat web/online & social media);

Incubatorul de afaceri CULTURALE Platforma E-Learning Visual Arts & Antreprenoriat Cultural Network@7Arte asigură trei ingrediente principale pentru companiile în creștere, de succes – un mediu antreprenorial și de învățare, acces rapid la mentori și investitori, vizibilitate pe piață.”

Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp va fi conceputa ca o structura ADAPTABILA, ACCESIBILA, in CONTINUA SCHIMBARE si DEZVOLTARE in funcție de nevoile si oportunitățile de actualitate vizavi de activitățile/produsele proiectului.

Tipurile de incubatoare care vor fi înființate prin Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp sunt următoarele:

· social (folosește spiri­tul antreprenorial și inovația pentru a crea impact so­cial);· specific unui sector (oferă toată ga­ma de servicii necesare celor care au o idee feza­bilă, aplicabilă)· virtual (oferă servicii de incubare prin internet, sub forma portalurilor de afaceri);